Els nois de Joan Pozo cauen en un final ajustat

CB Samà - Nou Bàsquet Olesa A . Dani Ximenes

CB SAMÀ VILANOVA-SMA 58 – NOU BÀSQUET OLESA “A” 65

Jugadors:  JL. Moreno, P. Vila, D. Morales, S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, S. Liao, D. Calvo, J. Paredes.

Parcials: 22-15, 11-9 (33-24), 13-24 (46-48), 12-17 (58-65)

El passat cap de setmana el Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va jugar a casa contra el Nou Bàsquet Olesa "A". El rival arribava a Vilanova amb una victòria més que els samistes però sobretot amb una dada important, cap guanyat com a visitants.

El partit va començar molt igualat amb petites avantatges per part dels vermells que van acabar el primer quart amb 7 punts dalt. El segon quart va començar amb un parcial de 7 a 0 a favor en els primers cinc minuts que va obrir una petita escletxa de 14 punts de diferència. Però els d'Olesa van reaccionar bé i no van deixar marxar en el marcador als samistes que van anar als vestidors amb 9 punts dalt.

A la represa, els visitants van començar a portar el partit a on ells volien i amb un parcial d'11 a 2 va provocar la igualtat en el marcador i un partit nou. Fins al final del tercer quart, tot igualat.

Restaven 10 minuts i només hi havia dos punts de diferència en el marcador. En aquest quart els visitants van saber estar millor dins la pista i van acabar emportant-se un partit amb un final ajustat.

Ens trobem en una competició on els petits errors marquen la diferència entre guanyar o perdre un partit. Els tirs lliures, entrar en protestes amb l'àrbitre, no controlar el rebot defensiu, perdre pilotes innocentment...van ser les claus que van marcar l'esdevenir del partit.

L'MVP va ser en Martí Sànchez amb 21 punts i 9 rebots. També destacar els 14 punts de Guillem Andreu i 11 punts del Sergi Liao.

El dissabte vinent els samistes es desplacen fins a Sant Feliu de Llobregat per jugar a les 18h contra el CB Santfeliuenc "A".

EL SURTIDOR SAMÀ SFA 53 - CB ATENEU MONTSERRAT “A” 64

Jugadores: Laura, Andrea, Judith, Anna, Anira, Marina, Laia, Xènia, Mireia, Elena.

Absents: Anira.

Parcials: 10-17, 14-15 (24-32), 16-21 (40-53), 13-11 (53-64)

Les noies de Rubén Tenor no poden sumar una nova victòria davant d’un bon equip més encertat

El Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú no va poder sumar una nova victòria davant el BAM de Montserrat en la 10a jornada de lliga de primera Catalana.

El partit va ser dominat d'inici per les jugadores visitants i les vermelles s'anaven apropant en el marcador, però el ritme del matx era de les barcelonines.

El BAM de Montserrat era un equip més gran físicament, i van dominar el joc d'esquena a cistella en els primers instants de partit. Això va fer que les visitants tinguessin una renda que van conservar durant tots els minuts.

En el quart període, les vermelles es van arribar a posar a sis punts i amb un 2+1 no xiulat a Judit Rodríguez per part dels àrbitres podria haver escorçat el marcador a només 3 punts de diferències i canviar el rumb del partit.

Pocs instants després les visitants es tornaven a distanciar en el marcador i finalment el partit acabava amb 11 punts de diferència.

La setmana vinent l'equip es desplaçarà fins a Pallejà, diumenge a les 17.45 h.