Hoquei patins

El Patí Vilafranca es retroba amb la victòria a Sant Feliu

La plantilla del Patí just abans de començar el partit contra el Sant Feliu. Raimon Mascaró

CHP Sant Feliu 3 - CP Vilafranca 7

El Cafès Novell CP Vilafranca a tornar a reunir-se amb la victòria aquest dissabte a la difícil pista del CHP Sant Feliu, amb remuntada inclosa a la segona part, davant d’un equip, on hi havia tres ex-vilafranquins, els jugadors Llorenç Miquel, David Montero i Climent Muñoz d’entrenador.

El partit va començar molt bé per part dels vilafranquins, ja que en una jugada a la contra amb una bona assistència de Lluis Ferrer a Marc Vázquez, aquest no va desaprofitar l’ocasió per plantar-se sol davant del porter santfeliuenc, i va aconseguir el 0 a 1 en el minut set de partit. La primera part va està controlada pel Patí, amb un bon joc i grans jugades, que la màxima recompensa que tenien era el pal de la porteria rival. Els minuts passaven i el Sant Feliu amb un joc una mica escàs, tancat a darrera, aconseguia el gol de l’empat amb una bola penjada que David Arellano no va poder veure a manca de sis minuts. Quan tan sols quedaven quaranta dos segons, els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Enric Martí, per una acció involuntària, on el jugador rival es va enganxar amb l’estic de l’Enric, però els àrbitres no van veure la involuntarietat i va significar l’expulsió momentània del nou vilafranquí. Els locals van aprofitar l’ocasió per avançar-se en el marcador mitjançant la falta directa, obra de Marc Fajas, posant el 1 a 2 en el marcador i arribant-se així a la mitja part.

A la represa els de la Capital del Vi, van sortir molt concentrats i van desplegar un joc ràpid, bonic i eficaç, així en una jugada als dos minuts, ben trenada, pel Gabriel Villares i Lluis Ferrer posaven el segon gol vilafranquí al marcador. Al minut 5, els àrbitres van sancionar una falta sobre Marc Vázquez amb targeta blava, l’encarregat de llençar-la va ser Xavi Aragonès, que amb una execució magistral avançava de nou el Patí posant el 2 a 3. Un minut després, el Sant Feliu tornava a empatar amb el tercer gol. Quedaven divuit minuts, i a partir d’aquell moment, només va existir un dominador del joc, els vilafranquins, que no es van tornar a deixar a sorprendre i amb un toc ràpid de bola feien anar de corcoll als del Vallès, i quan aquests ja no podien aguantar el ritme vilafranquí, va tornar el festival golejador del Cafès Novell, a manca de vuit minutas per l’acabament del partit, Gabriel Villares, feia el 3 a 4 favorable els penedesencs, a manca de quatre minuts, Xavi Aragonès roba una bola a la seva pista i surt a la contra ell sol, que superant un defensa rival, engalta una xut que s’escola a la porteria del Sant Feliu, posant el 3 a 5. Quedaven quatre minuts i el Patí encara va tenir temps de fer dos gols més de la mà del capità Lluis Ferrer, on totalment sol, quan el Sant Feliu anava a la desesperada posava en trenta segons el sisè i setè gol vilafranquí que deixava vist per sentència el partit a manca de dos minuts.

El proper dissabte el Patí tornarà a jugar lluny de casa, i ho farà a Alacant, a la pista del CPP Raspeig, una pista complicada, on el Patí ha de fer encara més bons aquests tres punts aconseguits a Sant Feliu.

CHP Sant Feliu: Turón, M. Fajas, Montero, Miquel i Vera –cinc inicial- S. Fajas, Pastor i Amer

CP Vilafranca: Arellano, E. Martí, Ferrer, Ribas i Vázquez –cinc inicial- G. Martí, Villares, Aragonès, Torres i Quintana