El Noia segueix ferm al cap davant de l' OK LLiga i incrementa en un punt la diferencia sobre el segon classificat després de la 11a jornada

Després dels partits jugats aquesta nit en els qiue destaca la derrota del Barça per 4 a 1 en la pista del Reus Deportiu, i de la clara victòria del Noia sobre el Vic per 5 a 2 els penedesencs segueixen al cap davant de la classificació i incrementen la diferència sobre el segon - ex-equo Igualada /Liceo- que es troben a cinc punts.

L' Igualada per la seva part ha derrotat clarament al Voltregà per 0 a 3, i incrementen un xic més la crisi de l' equip osonec.

Per la seva part el Vilanova ha caigut dignament a la pista del Liceo, on ha estat per davant en el marcador bona part del primer temps. Els vilanovins guanyaven per 0 a 2 en els primers minuts però han vist com primer els empataven el partit i en els minuts finals del primer temps els gallecs es posaven dos gols der davant.

La segona part i malgrat escruçar diferencias ben aviat, els del Garraf no van poder impedir la victòria local

El partit entre l' Alcobendas i el Blanes ha estat ajornat per la epidemia de grip que afecta als jugadors catalans