El Patí Vilafranca rellisca a Raspeig

Lluis Ferrer en una acció de xut a la porteria del Raspeig. Raimon Mascaró

CPP Raspeig 5 - CP Vilafranca 2

El CP Vilafranca va relliscar a la pista del Raspeig, una pista de parquet, gran i molt relliscosa, on els jugadors vilafranquins, no es van sentir còmodes damunt del parquet alacantí des del primer moment.

El Vilafranca, es va contagiar durant els primers vint-i-cinc minuts del joc escàs del Raspeig, els quals tancats darrera, i sense crear joc, feien un hoquei avorrit. Els Vilafranquins volien trencar amb aquest sistema, però no van poder. En el minut dotze de partit, en una jugada que no semblava portar perill, ja que els locals no van muntar una bona contra, el seu home de referència, Jaume Arché, es va treure un xut que va anar al pal, però el rebot es va escolar per darrera l’esquena de David Arellano i significava l’1-0. Tres minuts més tard, Francesc Bargalló, va demanar temps mort per tal d’asserenar el joc, i posicionar-se millor en atac, i Lluis Ferrer a manca de dos minuts per arribar al descans va fer l’empat a 1.

A la represa, el mateix Arché va fer el segon gol del Raspeig als dotze segons, sortint per darrera la porteria i fernt el gol a la mitja volta. El Vilafranca no es va venir avall i va augmentar la pressió en el de joc, i quan més pressionava el Vilafranca i jugava més bé, semblava que el ritme de partit canviava, però el mateix Arché, en una jugada a la frontal de l’àrea, es va escapolir del seu defensor i el seu xut es va escolar a la porteria vilafranquina. Tot just un minut després, els àrbitres van assenyalar una targeta blava a Xavi Aragonès, la corresponent directa, la va xutar Jaume Arché, però David Arellano la va aturar. Amb inferioritat numérica una contra llençada per Gabriel Villares i Enric Martí, va acabar amb el segon gol vilafranquí, obra de l’Enric. Era el 3 a 2 i els vilafranquins semblava que reaccionaven.

Els alacantins van demanar temps mort a veient la pressió vilafranquina, per tal d’evitar ensurts, i a manca de deu minuts, el mateix Arché, feia el quart gol amb una contra. EL Patí es resignava a perdre, però les intervencions del porter local, Navedo, feien impossible que els de la Capital del Vi, poguessin treure profit de les seves accions. Quan quedaven quatre minuts, en una jugada rebuscada dins l’àrea i després de tres rebots, va aconseguir el definitiu cinquè gol. A manca de trenta segons, els àrbitres, van ensenyar una targeta blava a Lluís Ferrer, una targeta que es podrien haver estalviat per la rigorositat de l’acció. L’encarregat local de xutar-la va ser de nou Arché, però de nou David Arellano, la va aturar molt bé, evitant un altre gol local, i així es va acabar el partit.

Ara el Patí només pot reflexionar i aprendre del mal resultat per encarar els propers partits que té per endavant. Ara el proper partit del Cafès Novell, canvia d’horari i es jugarà el divendres 7 de desembre a les 21h davant l’Arenys de Munt.