Rugbi

Gran partit sense recompensa del Anoia Rugby

L'equip femení va perdre contra el Carboneres i gran victòria dels sots 14 contra el Barbarians

Partit del femení del Anoia Rugby. Eix

Sènior Femení

Les noies de l'Anoia Rugby Club, amb les seves companyes del Rugby Club Martorell, van jugar l'últim partit de la primera volta el dissabte passat a Martorell. S'enfrontaven a les més que conegudes Carboneres de Terrassa. Les Hipofúries i les Carboneres es jugaven en aquest partit classificar-se per primera categoria en la segona volta, es presentava doncs un partit interessant i molt igualat.

Les Hipofúries sortien al camp amb 15 jugadores, sense cap recanvi, però amb molts ànims. El marcador el van obrir les Hipofúries, però Carboneres no abaixen el cap i després d'una primera part molt intensa el marcador quedava igualat.

A la segona part, el partit va continuar essent molt igualat, però l'expulsió d'una hipofúria i els recanvis de Carboneres van decantar el marcador a favor de les de Terrassa. El partit acabava 24-29.

S14

Aquest dissabte les noies i els nois del Catalunya Central - equip format pel Manresa Rugby Club, l’Osona Rugby Club, l’Anoia Rugby Club i l’Esparreguera Rugby Club- s’han estrenat a la lliga amb un molt bon partit.

Si bé tenen poques oportunitats d’entrenar junts, la veritat és que no s’ha notat, ja que l’equip s’ha mostrat cohesionat i ha afrontat al seu rival, els Barbarians del Maresme, amb molt bona estratègia i fent un bon treball tant en la defensa com en l’atac.

El Catalunya Central ha començat fent una marca ben aviat, el que ha sorprès al contrari i al final de la primera part tenien força avantatge en el marcador. A la segona part, però, s’ha notat el cansament, la intensitat i la duressa de les defenses i han arribat a estar a dos punts de diferència. Finalment les jugadores i jugadors del Catalunya Central han tornat a agafar la iniciativa i han acabat guanyant el partit amb un resultat de 38 a 29.

Contents per la feina feta i per haver començat el campionat amb tan bon peu, l’equip ja espera amb ganes el proper partit, front el SEL de Vilanova i la Geltrú el proper 15 de desembre.

Trobada del junior femení S14, S16 i S18

Aquest diumenge 2 de desembre s'ha celebrat la trobada del junior femení amb les categories S14, S16 i S18. Amb un format d'entrenament previ dirigit per la Maria i el Juan de la selecció espanyola i tot seguit, els partits de 7's entre les participants. L'organització fa una valoració molt positiva sobretot perquè encara es sumen clubs que ho fan per primera vegada com el Sant Cugat, el CNPN, l'Alella, el Torroella i el Manresa.

Felicitats al Badalona per l'hospitalitat i el tercer temps.

Següent partit el 6 de desembre a Igualada

Esteu tots convidats el proper 6 de desembre a les 11:00h del matí, al Camp de Les Comes d'Igualada a gaudir del partit dels sots 16 Anoia/Esparreguera vs Catalunya Central.