El CP Vilafranca controla, però l’Arenys s’endú els punts

Gabriel Villares lluita una bola amb un jugador de l'Arenys. Eix

Aquest divendres el Patí va perdre amb l’Arenys, en un partit, on el més just hagués estat l’empat. Els vilafranquins van portar el ritme del partit en tot moment, ja que controlaven la bola i mantenien les possessions, però cap jugada en atac podia obrir la defensa visitant que estava molt ben situada en defensa. Els vilafranquins , van augmentar el ritme en els últims deu minuts de la primera part, amb jugades per la banda, xuts frontals, però cap bol volia entrar. Per la seva banda l’Arenys sense fer res de l’altre món, va enviar una bola al travesser, i poca cosa més.

A la represa es va veure un Patí lluitador, però continuava sense tenir cap ocasió clara de perill, amb l’empat a zero, un xut de mitja distancia d’Arnau Ribas, es va estavellar al pal de la porteria de l’Arenys, semblava que el Patí obtindria la seva recompensa, però com més ho estava intentant el Patí, una bola perduda, va fer que Sergi Parra es presentés sol davant de David Arellano i fes el 0 a 1, en el minut 7 de la represa. El Patí no es volia donar per vençut i volia l’empat, però cinc minuts després, Aleix Borregan, en una contra va fer el segon gol visitant que desanimava als locals. Que van veure un bri de possibilitats amb el gol de Xavi Aragonès a l’últim minut, però ni la pressió feta ni el cinc contra quatre que van jugar els darrers minuts els vilafranquins, van fer possible l’empat i amb el 1 a 2 es va acabar el partit. El proper partit del Vilafranca serà a la Corunya davant del Liceo B, i es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca el proper dissabte 15 de desembre a partir de les 18h.