Rugbi

Gran remuntada a “Les Comes”

L’equip sots 16 de l’Anoia Rugby Club. Eix

Aquest dijous 6 de desembre, l’equip sots 16 de l’Anoia Rugby Club, agermanat amb els Víkings de l’Esparreguera Rugby, s’han enfrontat al Catalunya Central al camp de Les Comes d’Igualada.

El partit no ha començat bé per als locals que no s’han acabat de trobar còmodes al camp, segurament pel fet de comptar amb un jugador menys,  com a conseqüència d’una baixa d’última hora. Així doncs, els dubtes i les indecisions, sumats al bon joc dels de Manresa i Vic deixaven el resultat en un aclaparador 0 a 17 al final de la primera part.

A la represa però, els de l’Anoia han sortit més concentrats, ferms en la defensa i resolutius en l’atac, i han encadenat 6 marques que, amb les conversions addicionals, han deixat el marcador en 26 a 17 a pocs minuts del final. Una última marca dels jugadors del Catalunya central ha establert el resultat final en 26 a 24.

Ha estat, en definitiva, un bon partit i s’ha de felicitar als Hippos de l’Anoia i als Víkings d’Esparreguera per saber-se sobreposar al mal resultat, realitzant una gran segona part i aconseguint una merescuda victòria.