HOQUEI PATINS

Barça i Porto finalistes de la Copa Intercontinetal d'hoquei patins

La competició es juga a San Juan (Argentina)

El Barça que va derrotar al Concepción argentí per 7 gols a 2 i el Porto que ho va fer amb el Murialdo també argentí per 7 gopls a 5 jugaran diumenge la final de la Copa Intercontinental d'Hoquei Patins que es disputa en el Pavelló Aldo Cantoni de San Juan (Argentina).

El Barça va dominar sempre el partit  que en el descans ja tenia un marcador de 2 a 0 a favor dels catalans. En l'inici de la segona part , nou gol del Barça  i  els argentins es van apropar amb dos gols però la maquinaria blaugrana es va tornar a posar les piles i va golejar als amfitrions.

En el partit del Porto-Murialdo, més igualat al descans el marcador assenyalava un empat a tres gols.

Avui es disputen les semis de categoria femenina amb el Gijón i Benfica com representants europeus.