Rugbi

Una victòria, un empat i dues derrotes per les seccions de l'Anoia Rugby Club

Derrota enfangada pel sènior masculí a Empuriabrava

El sènior masculí a Empuriabrava. Eix

El sènior masculí de l'Anoia Rugby Club, agermanat amb Esparreguera, es desplaçava a Empuriabrava per jugar el primer partit de 3a catalana contra el RC Alt Empordà. Un partit dur amb pluja i fang, que va fer que el joc fos complicat. La primera part, molt disputada, acaba amb un assaig per cadascun. La segona part va estar molt renyida però els empordanesos van aconseguir fer tres marques més, un resultat que no reflecteix les ganes de lluita que van demostrat en tot moment els jugadors dels Hippos. El resultat final 40-5.

Primer partit del conjunt femení de les hipofúries-carboneres

Les noies de la nova fusió entre Martorell, Anoia i Terrassa, disputaven dissabte el primer partit a primera catalana contra el CEU. Tot hi haver fet un únic entrenament conjunt, al camp es veia una sorprenent compenetració entre les jugadores.

En la primera part, les nostres noies van dominar el joc, tenint molta més possessió de pilota que l'equip contrari. Tot hi així acabaven amb una marca de cada equip.

Durant la segona part es va aprofitar que tenien la banqueta plena per a fer jugar sang nova però la targeta groga a una jugadora del conjunt les deixava amb una menys, cosa que el CEU va aprofitar per avançar-se al marcador. Finalment el partit acabava 12 a 29 a favor del CEU.

Victòria a Les Comes dels S16 en el debut a 3a Catalana

Els sots 16 de l'Anoia Rugby Club han començat amb bon peu la lliga de 3a Catalana amb una contundent victòria contra els Quebrantahuesos de Barbastro (Hosca) al Camp de Les Comes d'Igualada. De bon començament es va notar la superioritat de l'atac de l'Anoia en vers la defensa dels Quebrantahuesos, una davantera contundent i uns tres quarts àgils trencaven les línies defensives del rival constantment. Uns Quebrantahuesos voluntariosos que no van baixar els braços en tot el partit veien com els Hippo-Vikings marxaven al marcador a mesura que passaven els minuts. El resultat final 107-7. Els dos equips van demostrar que la rivalitat dins el terreny de joc no es impediment per gaudir tots junts (jugadors, entrenadors i àrbitre) del tercer temps.

La reflexió final de l'equip per acomiadar el 2018 es que tot just a començat la lliga i hauran de seguir entrenant dur i millorant com a equip per poder competir a un bon nivell davant de rivals que els hi posaran les coses molt difícils.

Just empat a Vic dels sots-14

Curiós partit el de les noies i nois de la categoria sots-14, que es va jugar aquest dissabte passat a Vic entre el Catalunya Central i el Reus Rugby club.

Curiós, però a la vegada just, perquè cada equip es va imposar en una part del partit i es va acabar amb repartiment de punts.

El Catalunya Central va sortir concentrat i efectiu des de l’inici del matx fent jugades ràpides que acabaven en marca i que van deixar sorprès al rival, que només va aconseguir cinc punts per al seu marcador, contra els 31 dels locals en acabar la primera meitat.

A la segona part però, els papers es van intercanviar i tot plegat va ser com una rèplica de la primera meitat, però a l’inrevés. Els de Reus van trobar el seu joc i gràcies a una defensa contundent i un poderós atac van capgirar el marcador de manera que a 5 minuts del final els donava 10 punts d’avantatge (31 – 41). Tot i la remuntada de l’equip de Reus, els locals encara havien de dir l’última paraula i traient coratge i forces d’on semblava que ja no n’hi havia, van aconseguir dues lluitades marques que deixaven el partit empatat a 41 en sonar el xiulet final.

Així doncs, segon partit de la lliga i hem de felicitar al Catalunya Central,  - equip format per l’Anoia Rugby Club, el Manresa Rugby, l’Osona Rugby Club i l’Esparreguera Rugby Club -, perquè continua imbatut a casa.