Massa càstig

Sorprenent però real, l’equip de Xavi Hereu rep els quatre gols en la darrera mitja hora del matx

CF Sitges-Suburense – CD Almeda. Eix

Sitges-Suburense 0 – CD Almeda 4

El Sitges-Suburense pateix la cinquena derrota al municipal d’Aiguadolç, en aquest cas patint un fort correctiu davant tot un bon equip, l’Almeda, en un partit en el que fins i tot l’equip sitgetà perdonava sorprenentment el primer gol visitant, passava molta factura perdent el control del matx, després és cert que se li va fer molt llarg totalment descol·locat, la segona groga que es va veure obligat a fer el seu porter, Marc Muñoz, els deixava en inferioritat numèrica els darrers 9 minuts finals d’un enfrontament en que el 0 a 4 és massa excessiu degut al vist al terreny de joc.

L’equip sitgetà conscient de ser aquest el darrer partit de l’any a casa jugava una molt bona i seriosa primera part tenint arribada, imposant el seu ritme davant un Almeda molt ben col·locat en defensa demostrant la seva qualitat com equip, la tenia d’un fort xut Dani Midcley al minut 31 refusant el porter a corner.

I la tornava a tenir quan els visitants havien donat un pas endavant Fonoll al minut 51 estavellant la pilota al travesser.

Javi Aroca va poder decidir en un contra un amb el porter esbrinant aquest últim la intenció al minut 57, de poder marcar acaba encaixant el primer quatre minuts després que li va fer molt de mal a l’equip sitgetà, sense renunciar a res l’equip va seguir fidel al seu joc amb la intenció d’anar a per l’empat, després és cert que amb una efectivitat impressionant de cara a barraca van arribar un darrera l’altre, encaixant en els últims 18 minuts tres més a la vegada que fins i tot erraven un penal els barcelonins.

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, (Guillem Fonoll 46) Bruno, (Alex Serrano 82) Guillem Diaz, (Adrià Comi 63) Albert, Viñola, Javi Aroca, Kevin, Dani Midcley, Nico, Pau Almirall i (Xavi Martínez 63).

El Sitges-Suburense es desplaça aquest diumenge al camp del Carmel, 9è a la taula amb 20 punts, dels 14 partits jugats ha guanyat 6, empatant 2 i perdent 6, amb 33 gols a favor i 30 en contra, al seu terreny de joc ha jugat set partits amb tres victòries, dos empats i dues derrotes, l’hora d’inici les 12’15 hores.