Bon joc, mal resultat

Xavi Aragonès controlant una bola davant un defensor del Mataró. Dídac Berlanga

El Cafès Novell CP Vilafranca ha fet un bon partit, però el resultat no ha acompanyat, i és que tot i avançar-se en el marcador, ha perdut per la mínima, 3 a 2, davant el Mataró. El Partit ha començat molt bé pels vilafranquins, ja que als quaranta segons, una bona jugada del Patí, ha deixat Arnau Ribas en una bona posició, que sense pensar-ho a xutat, i ha posat l’1 a 0 en el marcador. La primera part ha estat de clar domini del Patí, amb bones jugades, però cap es podia materialitzar, el Mataró sortia a pressionar les sortides dels de la Capital del Vi, però aquests se’n sortien prou bé, amb un bon joc i triangulacions, però sense més, sense obtenir recompensa, s’ha arribat al descans amb el mínim avantatge pels vilafranquins.

A la represa, el Vilafranca ha sortit una mica adormit, però mica en mica s’ha refet, amb bones arribades, i fins hi tot amb xuts al pal de la porteria mataronina, però el Mataró s’ha refet i en una contra, han engaltat un xut, que ha passat pel lloc més inversemblant i s’ha escolat a la porteria vilafranquina. Quan el Cafès Novell intentava desfer l’empat, els del maresme, han fet el segon gol, tirant per terra les accions vilafranquines. Amb tot, també s’ha de dir que el porter vilafranquí, David Arellano, ha aturat dues faltes directes que han fet mantenir viu l’equip de l’Alt Penedès. Quan quedaven pocs minuts i una bola morta a l’interior e l’àrea provinent d’un rebot, l’agafa un jugador del Mataró i estableix l’1 a 3, desfent les il•Lusins vilafrqnuines per compet. A manca de quatre minuts, els àrbitres han expulsat al porter visitant, la posterior falta directa la xutat Xavier Aragonès, però el seu llençament ha anat fora. A manca de trenta segons, els àrbitres han xiulat un penal a favor del Patí que Lluis Ferrer ha transformat col•locant el definitiu 2 a 3 en el marcador.

Ara el Patí ja no tornarà a jugar fins passat les vacances de Nadal, unes vacances que aniran molt bé per desconnectar i tornar amb les energies renovades.

CP VILAFRANCA: Arellano, Aragonès, Ferrer, Ribas i Villares -cinc inicial- Torres, E.Martí, Vázquez, G. Martí i Quintana

CH MATARÓ: Grané, Cusachs, Lladó, Florenza i Palacín -cinc inicial- Xicota, Cantero, Romero i Carbonell