Rugbi

El S14 acomiada l'any amb una merescuda victòria al camp de la Santboiana

Anoia Rugbi Club S14 - Santboiana. Eix

Aquest cap de setmana gaire bé nadalenc les noies i nois de l'Anoia Rugby Club que formen part de l'equip del Catalunya Central es desplaçaven a Sant Boi de Llobregat per jugar el partit ajornat contra la Unió Esportiva Santboiana corresponent a la primera jornada de la lliga de tercera catalana sots 14.

Els del Central sortien al camp amb 15 jugadors justos el que implicava que no podrien fer canvis ni substitucions en cas de lesió d’algun jugador.

El partit va arrencar de la millor manera possible pel Catalunya Central, ja que van fer una marca als primers minuts que va deixar el Sant Boi desconcertat i va donar confiança a l’equip. La contra, però, va ser la lesió d’un dels jugadors blanc-i-vermells que obligaria a jugar amb 14 efectius gaire bé tot el matx.

Les jugadores i jugadors però, van adaptar-se a la situació i amb una davantera contundent i un gran atac van mantenir durant tota la primera part el joc al camp contrari marxant al descans amb un 10 a 17 al marcador.

A la segona part, el cansament començava a fer-se notar, però l’equip, demostrant un gran coratge i efectuant grans assaigs, va aguantar el marcador favorable durant la resta de l’encontre fins a arribar a 5 minuts del final amb el resultat de 32 a 45. Just en aquell moment, l’expulsió per targeta groga d’un dels jugadors va deixar l’equip amb 13. Tot i això, una molt bona defensa durant aquests minuts va aconseguir que el marcador final fos de 39 a 45 pels del Catalunya Central.

Així doncs, gran, merescuda i treballada victòria de l’equip format pel Manresa Rugby Club, l’Osona Rugby Club, l’Esparreguera Rugby Club i l’Anoia Rugby Club que, partit a partit, van aconseguint millor integració i millor joc.