Premis esportius

Els millors esportistes i clubs de l'any de Sant Sadurní

Ajt. Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia 27-12-2018 19:36 Lectures 421
Festa de l'Esport de Sant Sadurní. Ajt. St Sadurní

Festa de l'Esport de Sant Sadurní. Ajt. St Sadurní

El passat dijous 20 de desembre es va celebrar la 5a edició de la Festa de l'Esport, iniciativa impulsada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Sadurní que cada any ofereix un reconeixement als esportistes i entitats més destacades de la vila, ja sigui pels resultats esportius o alguna fita destacada.

L'acte es va celebrar al pavelló de l'Ateneu i es va omplir especialment de joves esportistes sadurninencs, acompanyats per familiars i amics. De nou prop d'una vintena de modalitats esportives van desfilar per l'escenari a recollir el diploma acreditatiu.

Pel que fa als reconeixements especials, la Festa de l'Esport va voler homenatjar Joan Canals, pels seus 48 anys dedicats a l'hoquei patins; també a Jordi Del Amor, jugador del Noia Freixenet en diverses etapes i capità les quatre darreres temporades, que va posar punt i final a la seva carrera com a jugador; els corredors Martí Torrallardona i Ignasi Gil; i també a Àlex Moreno, pel seu retorn a la màxima categoria del futbol estatal.

Grups de ball de Banjara Studio i Estem x Tu van oferir diverses actuacions per amenitzar l'acte. La regidora d'Esports, Laura Salvador, va donar la benvinguda a l'inici de la festa i el diputat adjunt d'esports de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, i l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, van ser els encarregats de tancar-lo. 

L'edició d'enguany també va dur a terme un sorteig solidari, en aquesta ocasió dues inscripcions per la Cursa de Nadal i unes botes signades per l'Àlex Moreno. La recaptació es donarà íntegrament a l'entitat local Tots Som Un.

 

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament