Gimnàstica

Comença la temporada amb èxit per les gimnastes del CG Vilanova-La Fundació

Club Gimnàstica Vilanova Vilanova i la Geltrú 28-12-2018 11:40 Lectures 698
Base 5P. Eix

Base 5P. Eix

Durant el cap de setmana, 22-23 de desembre, s'ha celebrat a Vic el X Torneig Osonagym per categories GAF on les nostres gimnastes han aconseguit un total de 20 medalles en les diferents categories, tant a nivell individual com per equips.

En categoria Escolar CG. Natasha Craven s'ha classificat en 1a. posició a Terra i 1a. posició a Salt en la classificació individual per aparells.

En categoria Escolar DP  Aina Arnal va ser la 18a. i Ingrid Pecellín la 61a. d'un total de 98 gimnastes.

En categoria Escolar EP. Maria Moreno s'ha classificat 1a. a Terra i Anna Giralt 1a. en Paral·leles en la individual per aparells.

L'equip Escolar EP. format per Maria Moreno, Anna Giralt, Diana Pérez i Inés Tobarra ha estat el 2n. Classificat a la General per equips de la seva categoria.

En categoria Escolar EG. l'Ariadna Pellicer es va classificar en 20a. posició a la classificació general absoluta.

En categoria Base2P. Diana Ruiz 1a. Classificada a la General Absoluta, 1a. a Barra i 2a. a Terra per aparells i Daniela Sabariego 2a. a la classificació General, 3a. en Paral·leles i 3a. a Barra en la classificació per aparells.

En categoria Base 2G. Alejandra Vallejo 2a. classificada a la General Absoluta. 1a. en Salt. en la classificació individual per aparells.

En categoria Base 3P. Carla Ballester 3a. classificada a la General Absoluta, 2a. en Barra i Júlia González 3a. en Salt. en la individual per aparells.

En categoria Base 4P. Alba González va ser la 9a. i Júlia Margalef la 15a. a la classificació general d'un total de 84 gimnastes.

En categoria Base 5P. a la classificació general absoluta Aina Ballester 5a., Noa Mortimer 6a. Daniela Garcia 8a Danai Castro 25a. i Coral López 26a.

En la classificació per aparells Aina Ballester 2a. a Barra, Daniela Garcia 2a. en paral·leles i Noa Mortimer 3a. en Paral·leles.  En la Classificació per equips la Base 5P. va pujar al calaix més alt del podi amb la seva 1a. posició.

Aquesta primera competició de pre-temporada ens anima a seguir treballant i ens promet una Temporada 2019 amb moltes expectatives i ambicions per part de les gimnastes i de l'equip tècnic del C.G.Vilanova.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans