Canvis al club

El 2019 porta canvis a l’estructura del CE Nova Olivella 07

Rafa Linares Olivella 03-01-2019 15:07 Lectures 446

A partir del 1 de gener les seccions de BTT (2009) i la de Running (2018) deixen de ser part del CE. Nova Olivella i passen a formar part d’una nova entitat, el Club Excursionista d’Olivella.

El passat desembre es reunien a l’Ajuntament representants de totes les seccions de la la junta del CE. Nova Olivella 07 amb l’alcaldessa d’Olivella per parlar de l’estat actual i de les necessitats futures de l’entitat dins del municipi.

Es van tocar molts temes però un d’ells va ser l’estrella, la possibilitat de que les seccions de BTT i running deixessin de ser part del CE. Nova Olivella i passessin a formar part d’un club estancat però viu com és el Club Excursionista d’Olivella.

Per què aquesta sortida de les dues seccions del Nova Olivella? Aquestes dues seccions, tenien ja una sèrie de necessitats a nivell de Federació Catalana; assegurances, federar-se, etc… i per poder complir aquestes exigències, havien d’estar dins un club excursionista com a esports de muntanya.

A partir d’ara, el CE. Nova Olivella 07, només comptarà amb els esport d’equip de camp com el Fútbol 7 (2007) i el Rugby (2014) i la secció de tennis (2015), ara mateix inactiva.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament