Rugbi

El Rugbi Nova olivella fa una crida per consolidar un sènior al 2019

Redacció Olivella 06-01-2019 17:25 Lectures 442

Després de dues temporades treballant Stephen Land i Rafael Linares amb la base del futur sènior del Rugbi Nova Olivella, ja toca consolidar-lo al 2019, per això el club  fa una crida a tots els interessats en formar part d’aquest projecte per tal de que s’acostin al camp i per fi fer que aquest somni es faci realitat.

Des de fa dues temporades l’entrenador gal·lès del primer equip Stephen Land i el coordinador, Rafael Linares, intenten consolidar amb un conjunt de varies categories, Sub.14, Sub.16, Sub.18, Sub.21 i sènior tant masculí com femení un projecte des de la base perquè en el breu temps possible tingui representació a les lligues catalanes.

Una base que està costant molt de pujar per la poca afluència de nois en un poble petit de 2.000 habitants, on el futbol és la màxima competència. Un esport que està pujant en els últims anys sobretot a Catalunya però que encara li queda molt camí per educar als seus menuts per arribar a ser un esport puntal. Per això Rafael Linares treballa cada setmana la base del club, l’escola, per formar els futurs jugadors del primer equip. I fins i tot es fan classes a les diferents escoles del municipi i pobles dels voltants. Ja fa temps que aquest club de rugbi té en ment que Olivella ha de donar un pas endavant en aquest esport i arrossegar a la gent del poble al seu camp a veure un esport tant noble i maco com és el joc de l’oval.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans