El Patí Vilafranca comença l’any amb mal peu

Xavi Aragonès controlant la bola davant d'un defensor del Taradell. Joan Planas

CP Taradell 5 - CP Vilafranca 2

I és que els homes de Francesc Bargalló, van començar amb molta mala sort, ja que en els quaranta segons de partit, un xut del Taradell, el para David Arellano i la bola s’escola en segona instancia a la porteria vilafranquina.

Amb l’1 a 0 els vilafranquins van intentar crear diverses ocasions a la porteria local, però una contra de Dani Rodríguez en el minut set de partit posava el dos a zero al marcador. Tot just dos minuts després un embolic dins l’àrea va fer que la bola entrés plorant a la porteria de David Arellano, fent que en deu minuts el Patí perdés per tres a zero sense saber ben bé com. Els jugadors vilafranquins continuaven concentrats i un gol d’Enric Martí va donar esperances a manca de cinc minuts per arribar al descans, però tant sols mig minut després, uns peus discutits dins l’àrea vilafranquina, van acabar amb penal i amb gol pel Taradell posant el quatre a un amb què s’arribaria al descans.

A la represa, les coses van continuar igual pels vilafranquins, ja que als dos minuts Casadevall va fer el cinquè gol pels d’Osona. Els del Penedès intentaven fer un joc ràpid i dinàmic, amb moltes arribades i xuts a la porteria d’Albert Dalmau, però cap de les ocasions volia entrar a la porteria local. La sensació de joc ràpid i dinàmic del Patí, contrastava amb el poc reflex en el marcador, ja que els locals amb poques ocasions van materialitzar més que el Patí amb moltes més ocasions.
A manca de vuit minuts, Arnau Ribas va fer el segon gol dels vilafranquins i quan quedaven cinc minuts Xavi Aragonès va desaprofitar una falta directa per retallar distàncies. El Vilafranca feia una defensa insistent, però no va tenir recompensa. Els locals van tenir encara una falta directa, però David Arellano la va aturar i amb el resultat de cinc a dos, va acabar el partit.

Ara el Patí haurà de recuperar sensacions i jugarà el proper partit, el proper dissabte 19 de gener a la poliesportiva vilafranquina a les 20:30h davant el Manlleu.