Hoquei patins

Van sobrar els últims cinc minuts

Resultats dels partits del 19 i 20 de gener disputats pels equips del CP Vilafranca

Lluis Ferrer disposat a xutar en una jugada d'atac. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 2 - CP Manlleu 5

El Cafès Novell CP Vilafranca estrenava aquest 2019 a casa i ho feia amb derrota aquesta vegada contra el CP Manlleu per 2-5, amb aquest resultat negatiu el Patí encadena sis derrotes consecutives.

L’equip va sortir fred, encomanat amb el gèlid pavelló vilafranquí, l’equip d’Osona més intens i agressiu va posar setge a la porteria vilafranquina. Els arbitres molt rigorosos van ensenyar dues targetes blaves a Arnau Ribas i Lluis Ferrer, però els jugadors visitants van errar els llançaments de falta directa. Però el Patí gracies al seu capità feia de penal el 1-0. Va durar poc l’alegria ja que l’equip del CP Manlleu aprofitava una badada defensiva local i Molist feia l’empat a 1. I al cap de poc temps una pèrdua a mitja pista significava el 1-2 obra de Pujades. Amb aquest resultat negatiu per els interessos locals s’arribava al descans.

A la represa el Patí va sortir a per totes i va crear força ocasions de perill, i va ser a la contra quan Lluis Ferrer feia el 2-2. L’empat era el més just vist el partit, però, en els minuts finals la balança es va decantar cap al equip del Osona ja que en els últims 5 minuts van marcar 3 gols obra de Pujades i Molas.

A manca d’una jornada per l’acabament de la primera volta l’equip esta classificat en 11 lloc amb 12 punts. El pròxim partit serà el proper 2 de febrer a la pista del CH Palafrugell.