Rugbi

Derrota del sènior masculí del SEL Vilanova contra l'INEF

Sènior Masculí SELVNG  27 – INEF BCN 31

Partit vibrant el disputat la tarda de dissabte a la Sínia Batadet entre els vilanovins i l’INEF Barcelona. Amb una primera part de clar domini visitant, en la que els de blau cel no van saber trobar la defensa adequada al joc a la mà dels d’INEF, que sumaren fins a quatre assajos; una marca local en el darrer sospir del primer temps va donar esperances de cara als segons quaranta minuts. A la represa, els vilanovins van sortir més centrats en defensa i més incisius en atac, aprofitant millor els relleus de banqueta i retallant poc a poc la distància en el marcador fins als quatre punts a manca de cinc minuts. Uns darrers cinc minuts molt emocionants, on el domini sobre la zona de 22 contrària no es va poder concretar en l’assaig de la victòria. Bonus defensiu per al conjunt entrenat per Felipe López.

RC Sitges 13 - Sènior Femení SEL/ CR Tarragona 3

Primera derrota del combinat femení de la temporada. Després del partit de la fase prèvia ja es va intuir que, en la fase regular, el matx entre les noies del RC Tarragona/SELVNG i el RC Sitges seria d'alta intensitat; com va ser. Les locals, però, van saber jugar millor les seves cartes i van imposar-se per 13 a 3. Les noies, però, continuen líders, compartint la màxima posició de la classificació de Primera Catalana amb el CEU.

BUC 34 – S18 SELVNG/RC TGN 25

Excel·lent partit el disputat a la Foixarda per part dels cadets del Club. Tot i encaixar un assaig matiner al primer minut de joc, els de blau cel van treballar a fons per capgirar el marcador; i així ho aconseguiren, a mitjan primer temps, amb un 10 a 15 favorable. L'empat dels locals i un assaig transformat en els darrers minuts del primer temps van tombar la balança de la banda local (22-15). A la represa, es mantingué la intensa tònica de la primera part, amb un estira-i-arronsa constant que, tot i no permetre sumar cap punt per a la classificació, sí que confirma l'evolució positiva dels jugadors.

S16 SELVNG 3 - RC Sant Cugat 90

Partit complex el que inaugural la jornada de rugbi de dissabte a la Sínia Batadet: els infantils rebien el RC Sant Cugat, líder indiscutible i màxim anotador de la categoria. Els joves entrenats per Ulisses Solé van sortir a la gespa amb la intenció de desenvolupar el seu pla de joc; i així ho van fer durant el primer quart d’hora de joc, amb un estira-i-arronsa de tu a tu als del Vallès. Aquesta actitud només es va poder concretrar en el marcador, però, amb un cop de càstig a favor. Els de Sant Cugat van premer l’accelerador i a partir d’aquell moment el partit es complicà, i molt, per als vilanovins. La capacitat visitant de trencar la defensa local va fer que anessin sumant punts en el marcador. En els minuts finals, els de blau cel van estar a prop d’anotar un assaig dues vegades, però la defensa visitant ho va impedir. Després de dos partits compromesos, els s16 afronten un cap de setmana de descans que els anirà bé per recuperar forces.

REUS RC 10 – S14 SELVNG 36

Primera i àmplia victòria dels alevins del Club. Després d'alguns compromisos complicats, els més petits encaraven el desplaçament al camp de la Pastoreta de Reus coneixedors de les seves possibilitats. Amb el pla de joc interioritzat i ben aplicat i un bon treball en defensa i en atac, l'equip entrenat per Àlex Monedero i Joan Puig va saber marcar el ritme del partit des del primer moment, imposant el seu joc i aconseguint marques de mèrit fruit de les bones combinacions. Felicitats a tots!

Escola de Rugbi. Trobada a Terrassa

La jornada de rugbi l'inaugurava dissabte l'Escola del Club en la trobada de Terrassa. Matí gèlid, però per sort assolellat, i quatre clubs més amb qui practicar el nostre esport. Els S10 van demostrar un bon desplegament de joc a la mà, imposant-se als espais a través de l'aprofitament dels laterals i aportant un joc defensiu que va anar de menys a més amb la implicació de cada vegada més jugadors. Davant de jugadors força potents i habilidosos (cas de l'Hospitalet), els nostres jugadors van saber contrarrestar la potència de l'equip contrari, neutralitzant les marques rebudes i sense donar el braç a tòrcer. Cal destacar l'esforç i el treball defensiu mostrats. Els S12, per la seva banda, van disputar fins a cinc partits enfront del RC Sant Cugat A i B, RC Tarragona, RC l'Hospitalet i els locals Carboners. La progressió del conjunt des de principi de temporada és molt positiva, i en aquest sentit això es tradueix en el joc i en bona mesura també en els resultats: tres victòries, un empat i una derrota. A destacar molt especialment el joc a la mà, movent l'oval evitant el contacte per fer avançar l'equip; sabent defensar de manera intensa la zona de marca quan correspon i, el que potser sigui més destacable, llegint el joc del rival i a la vegada sabent remuntar.

Calendari pel 26 de gener

S14: SELVNG - Barbarians Maresme, a les 12:00 hores, Sínia Batadet (Vilanova i la Geltrú)

S18: SELVNG/RC TGN - FC Barcelona, a les 13:30 hores, Sínia Batadet (Vilanova i la Geltrú)

Sènior Femení: RC TGN/SELVNG - VPC Andorra, a les 15:30 hores, Laboral (Tarragona)

Sènior Masculí: RC Begues - SELVNG, a les 17:00 hores, Begues