El CPS Sitges cau a casa davant un Barça que li torna la bola

Els de Carles Busquet que dominaven per 3-1 a la primera part van encaixar la segona derrota consecutiva a la seva pista

Resultats dels partits dels equips del CPS Sitges del 19 i 20 de gener

CPS Sitges 3 – FC Barcelona Lassa 4

Tot i el domini inicial del CPS Sitges i després d´alguns xuts a porteria va ser el Barça qui aconseguia el primer gol al minut 3 obra de Manel Hernández, la reacció dels sitgetans arribava al minut 9 amb el gol de l’empat que feia Ferran Ortoll, era el 1-1, però abans del minut 10 un penal favorable al Sitges transformat per Sergi Sabater posava en avantatge als de Carles Busquet amb el 2-1 a 5 minuts del descans, Isaac Martínez de xut potent i pel mig feia el 3 a 1, resultat amb el que s’arribava a la mitja part.

El Barça Lassa va sortir a per totes a la segona part, pressionant la sortida de la bola dels sitgetans, el conjunt blaugrana aconseguia igualar el marcador en només un minut, al 28 Garcia de xut llunyà feia el 3-2 i al 29 un nou xut de lluny desviat per Garcia  era el gol de l’empat a 3.

El CPS Sitges amb més cor que cap va buscar el quart gol i aquest arribava al minut 39 però l’àrbitre l’anul·lava perquè la rematada d’Isaac Martínez havia estat amb el peu, a un parell de minuts del final el Barça marcava el 3-4 amb un xut creuat des de fora l’àrea. Els sitgetans una mica a la desesperada i sense porter van intentar empatar però el 3-4 ja no es va moure del marcador. Era la segona derrota consecutiva a Pins Vens, aquest cop davant un Barça que es manté invicte fora de la seva pista.

CPS Sitges: Alex Aguilar, Ferran Ortoll, Alex Raventós, Sergio Pérez, Sergi Sabater, Gerard Camarasa, Rubèn Gómez, Isaac Martínez, Aitor Fonollosa i Dani Millán.

El CPS Sitges se la juga aquest diumenge a la pista del líder, el Congrés, al partit d’anada els barcelonins guanyaven a Pins Vens per 3 a 4, l’hora d’inici les 12’30 hores.