Rugbi

Debut agre d’Andrés amb la derrota a casa del S16 amb el líder

El Sub16 del combinat Sel Vilanova/Rugbi Nova Olivella. Eix

Aquest dissabte el Sub16 del combinat Sel Vilanova/Rugbi Nova Olivella jugava la tercera jornada de primera catalana enfront del líder de la categoria, el potent CR. Sant Cugat A (1º, amb 14 punts).

Abans de sortir al camp els jugadors del combinat tenien clar que tot el que fos rebaixar el marcador de la fase prèvia seria un èxit. Un equip, el Sant Cugat, que està sent intractable a aquesta lliga, amb una superioritat davant els altres equips i si no hi han sorpreses no tindrà gaires problemes per emportar-se la lliga 2018-19.

Els homes del combinat sortien motivats i amb ganes d’agradar a la seva afició amb el debut del jugador del Nova Olivella a la lliga, Andrés León (que sortiria a la segona part, vint minuts) i la titularitat novament d’Axel Linares, com a tercer a la davantera amb el 7 i també amb la baixa de Manel Valdés per la resta de la temporada. Els primers vint minuts del partit, el combinats tenia tancat al seu rival al seu camp i fins i tot van estar a punt d’arribar un parell de marques, però la defensa visitant va fer la seva feina molt bé. A partir del minut 20 el combinat va desaparèixer i el Sant Cugat va començar a rutllar, tota la sort que li faltava al combinat, la tenia el Sant Cugat i no va trigar gaire en arribar la primera marca visitant per davantera 0 a 7. Després va seguir ampliant el marcador amb el 0 a 14 i 0 a 19. El combinat va aconseguir els seus primers 3 punts, amb un xut a pals després d’una infracció d’un jugador del visitant, 3 a 19. Però fins la mitja part van anar caient, el 3 a 24 i 3 a 31. Una segona part que va sobrar i on fins i tot el combinat podria haver fet la seva primera marca, però les accions no van fructificar.

El combinat va anar aguantant amb més cor que un altre cosa i el cansament i la tècnica del contrari van fer que aquest partit acabés amb un 3 a 90, lluitat. El Sub16, continua cuer (amb 0 punts) a la lliga després de tres derrotes en tres partits. L’esperança és que les coses a partir d’ara poden canviar, les tres primeres jornades han estat amb equips, que lluitaran per la lliga, ara venen els de nivell inferior que tampoc seran fàcils. Propera jornada: 02/02/18 RC. Sitges (4rt, amb 9 punts) vs. Sub.16.

Seguidament a les 16h era l’hora del sènior a la Sínia Batadet (vuitè a la lliga de segona, quarta jornada lliga) enfront del cinquè classificat, el CE. Inef Barcelona (5è, 10 punts). Un partit molt igualat on al final es va emportar la victòria l’equip visitant per un ajustat 27 a 31. Encara de baixa del ex. Nova Olivella Sergio Martínez per una greu lesió. Propera jornada: 26/01/19, a les 17h, Begues RC. (9è, 6 punts) vs. Sénior (8è, 7 punts) .

El Sub.18 (7è, 4 punts), també jugava dissabte, a la Foixarda, a les 17h, amb el poderós Buc-Ubae (5è, amb 12 punts), a primera catalana. Bon partit dels del Garraf sense premi de victória, BUC-UBAE 49-25 Sub18. Propera jornada: 02/02/19, UE.Santboiana (2n, amb 30 punts) vs. Sub.18.

El diumenge era l’hora del Sub14 (7è, amb 7 punts) cinquena jornada lliga, que donava la gran alegria del cap de setmana puntuant i guanyant al Reus a tercera catalana, amb el Reus RC. (8è, amb 6 punts) per 10 a 36. Propera jornada: 26/01/19, Sub.14 vs Barbarians Maresme (9è, amb 1 punt).

L’escola, per la seva banda anava a jugar la seva Trobada a casa del Carboners de Terrassa. La propera Trobada serà a Vilanova el 02/02/19.