Rugbi

Resultats dels equips del SEL Vilanova del cap de setmana

S18 SELVNG/RC TGN - FC Barcelona. Eix

S14 SELVNG 29 - Barbarians Maresme 24

Partit emocionant el viscut disabte pasat a la Sínia Batadet amb els cadells del Club com a protagonistes. Després de la victòria a Reus, els joves entrenats per Àlex Monedero i Joan Puig van saltar a la gespa del camp amb la intenció de confirmar el bon joc i els resultats; i així ho van fer durant uns primers minuts de domini, en què s’aconseguiren tres assajos i es desplega un esquema de joc interessant. Els vistants, però, van saber aprofitar una baixada d’intensitat dels locals per ingualar el partit, i d’aquesta manera durant el segon temps l’emoció va ser constant. Un darrer assaig en el darrer sospir del matx va confirmar la segona victòria consecutiva dels alevins, que escalen fins a la sisena posició de la classificació.

S18 SELVNG/RC TGN 12 - FC Barcelona 36

Després del matx del alevins, foren els cadets els que saltaren a la gesta amb un rival complicar, el FC Barcelona. El partit va ser aplaçat en el seu moment, i aprofitant una jornada de descans de la lliga de la categoria es va recuperar. Intensitat i concentració foren les dues tòniques d’un partit que els s18 van encarar seriosament: aconseguint el primer assaig de l’encontre i treballant ferament en defensa, els joves de blau cel van mostrar un caràcter que dóna continuïtat al presentat la setmana passada enfront del BUC a la Foixarda. Tot i la derrota, els dos assajos i la més que notable actitud demostren la bona progressió del combinat.

RC TGN/ Sènior Femení SELVNG 10 - VPC Andorra 26

El resultat ajustat del partit de la primera volta feia preveue un interessant matx a la Laboral; com així va ser. Les andorranes, però, visitaven Tarragona amb la lliçó del novembre ben apresa, i van saber imposar la seva lògica a unes locals que no van acabar de trobar del tot el seu joc. Segona derrota del sènior femení, que  es manté als llocs capdavanters de Primera Catalana.

RC Begues 81 - Sènior Masculí SELVNG 3

Després de quatre partits puntuant, el sènior del club es desplaçava a Begues en la cinquena jornada de Segona Catalana per enfrontar-se a l’equip local. Durant el priemr quart d’hora de joc els locals aconseguiren dos assajos per una penalitat transformada els vilanovins; els de Begues imposaven el seu ritme del partit i al descans el marcador reflectia un 33 a 3 favorable als locals. A la represa, els vilanovins, amb només dos jugadors de refresc, no van saber canviar les tornes d’un matx que se’ls capgirà completament fins al resultat final.