Contínua invicte i situat a la part alta de la classificació

El RC Sitges segueix invicte. Jaume Andreu

Gòtics RC 5 - RC Sitges 14
Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

Emoció garantida. L'iniciativa l'agafaren els barcelonins tancant als sitgetans en el seu camp, però la defensa visitant era impecable, placatge rera placatge, feien totalment infructuós el domini dels locals. Les poques pilotes sitgetanes es perdien més per errors de control propis que per la pressió del Gòtics, tot i que era present en cada acció. Un cop va començar a funcionar el joc col·lectiu sitgetà arribaren dues marques, i es que el joc arriscat i dinàmic del Sitges quan aconsegueix combinar varies fases de joc acaba tenint fruit. Amb aquest 0 a 14 favorable s'arribava al descans.

A la represa els nostres nois no varen poder mantenir la intensitat defensiva de la primera meitat, però la solides i joc d'equip actual del nostre sènior, va permetre que tot i el domini i alguna ocasió del Gòtics els minuts anessin passant amb l'avantatge de 14 punts en el marcador. No fou fins a 15 minuts per el final que els barcelonins anotaren la seva única marca, el que donava esperances per la remuntada a la parròquia local. Però la veterania, tot i la joventut, dels del Garraf controlant i alentint el matx, no permeteren al Gòtics de puntuar novament. Finalment 5 a 14, i victòria per el Sitges, que contínua invicte en aquesta fase de la competició i per tant còmodament situat a la part alta de la classificació.

Aquest cap de setmana el primer equip sènior masculí té descans, a l'igual que el segon equip que va ajornar el partit previst el cap de setmana a camp del Reus i que es jugarà elproper 9 de març.

Classificació Sènior Masculí A

Classificació Sènior Masculí B

Catalunya Central 12 - RC Sitges 12
Primera Catalana Femení

Si algú es pensava que les emocions es quedaven a la Foixarda, estava ben equivocat ja que el Femení viatjava a Vic per jugar amb Catalunya Central, un equip imbatut a la categoria. Les locals pressionaven de valent i ben aviat aconseguiren transformar-ho amb punts amb un marca 7 a 0. Les del Garraf no tenien el seu dia, perdien tan les fases de conquesta com mele i touch, com el punts d'encontre, ruck i maul. Així la possessió e iniciativa eren de les del combinat central, tot i així en una de les poques pilotes que disposaren les nostres noies aconseguiren una marca que donava esperances, 7 a 5 al descans.

Era d'esperar una reacció al segon període, però no fou així mantenint les mateixes errades de la primera meitat, així era d'esperar que caigués una nova marca local com va ser, 12 a 5. Passaven els minuts, no hi havien opcions de marca, i el final del partit s'acostava imparablement. Ultima jugada, temps exhaurit, cop de càstig a favor del Sitges, obren l'agafa Maria Torras, de cop fa un contrapeu i trenca la defensa de les rivals,.. ASSAIG ¡¡¡,però en Rugby l'assaig sols val 5 pùnts, així el marcador era de 12 a 10. Faltava el xut a pals que te dret a realitzar l'equip que ha aconseguit l'assaig i en cas de passar-lo entre pals, obté dos punts més. La pilota ubicada a pocs mes de 2 metres del lateral, la xutadora sitgetana, Paula Caballero, no havia tingut el seu dia erra'n els anteriors. Colpeja la pilota i...TRANSFORMA, empat a 12 i sumant dos punts a la classificació que poden ser claus per obtenir el pas als Play Offs.

El proper cap de setmana el femení té descans, tornarà a l'activitat el 9/10 de febrer que rebrà la visita de l'Hospitalet.