El Patí es retroba amb la victòria en un gran partit

Guillem Martí i Lluis Ferrer, defensats per dos jugadors del Palafrugell. Raimon Mascaró

El Cafès Novell CP Vilafranca es va retrobar amb la victòria en un gran encontre a la pista del Palafrugell que fins ahir era el tercer classificat, i on els homes de Francesc Bargalló van fer un partit mot seriós en defensa i efectius en atac. Aquests tres punts han de servir per fer canviar la dinàmica d’un equip que tal i com deien per Palafrugell, era l’equip que ha desplegat millor joc de tota la lliga a la pista del Baix Empordà.

El partit va començar amb un Vilafranca molt concentrat, evitant qualsevol jugada d’atac dels negre-i-blancs, i sortint a les contres, i gràcies a una d’aquestes, Xavi Aragonès va desfer l’empat inicial i va posar en avantatge als vilafranquins. El locals anaven provant amb xuts llunyans, però aquests eren interceptats pels de la Capital del Vi, que aprofitaven per intentar controlar el partit i sortir a l’atac. En el minut deu de partit, un penal favorable als del Baix Empordà, va significar l’empat a l’electrònic. Després d’uns deu minuts més de tempteig, el Vilafranca es va fer amb el control del partit i va desfer l’igualada, mitjançant Gabriel Villares i va posar el segon gol favorable als penedesencs. Tres minuts després, el capità Lluis Ferrer, posava el tercer gol dels vilafranquins en l’electrònic, i el Patí marxava al descans amb l’avantatge de dos gols.

A la represa el Vilafranca no es va deixar sorprendre i de nou el mateix Lluis Ferrer posava el quart gol dels de l’Alt Penedès en el marcador. Francesc Bargalló i els seus homes controlaven el partit amb més tranquil•litat i amb grans jugades tant en atac com en defensa, on s’han de destacar les intervencions del porter vilafranquí i la gran defensa feta. Dos minuts després el Palafrugell arribava a la desena falta. L’encarregat de llençar-la va ser de nou el capità Lluis Ferrer, i en una primera instancia la bola la va aturar el porter, però no va desaprofitar el rebot per fer el cinquè pels vilafranquins. El Vilafranca, també va arribar a les deu faltes, i el Palafrugell va marcar la posterior directa, posant el dos a cinc en el lluminós.

El Patí es veia dominador del partit amb grans jugades, tapant totes les internades per la banda del Palafrugell i els seus xuts, i continuava sortint a l’atac. A manca de deu minuts, quan ENric Martí encarava la porteria, li van fer una falta que va significar una targeta blava pel defensor del Palafrugell. L’encarregat de llençar-la va ser Xavi Aragonès, el qual quan estava a punt de rematar, el porter local li van donar un fort cop d’estic al canell , que l’àrbitre no va voler veure, i el jugador vilafranquí no va poder controlar la bola i va ser objecte de targeta blava, degut a les seves queixes. La posterior falta directa, del Palafrugell, va ser aturada per David Arellano. En aquests moments els dos equip jugaven amb tres jugadors a la pista i en una bona triangulació entre Gabri, Enric i Arnau, aquest va establir el sisè gol vilafranquí a manca de nou minuts per finalitzar l’encontre. El festival del Cafès Novell, no va acabar aquí, ja que dos minuts després de nou Gabriel Villares va posar el setè gol dels de la Capital del Vi. El Patí hagués pogut fer dos gols més, però les dues rematés de Gabriel Villares van anar a estavellar-se al pal. Quan quedava un minut, els de l’Empordà van fer el seu tercer gol. I quan quedava menys d’un minut, Guillem Martí hagués pogut fer el vuitè gol del Patí, sinó hagués sigut pel pal de la porteria.

Amb aquest resultat de 3 a 7 favorable als interessos del Vilafranca es va acabar el partit. I tal i com comentaven per la pista palafrugellenca, no s’entenia que el Patí no estigués més amunt a la classificació. Ara el proper partit, serà el proper dissabte 10 de febrer a la històrica pista del CP Tordera a partir de les 19:45h, un partit també clau si el Patí vol escalar posicions a la classificació.

CH PALAFRUGELL: Luzón, Garcia (1), Aldrich (1), Ruiz i Ramon (1) –cinc inicial- Carles, Ribot, Martínez i Vives

CP VILAFRANCA: Arellano, Vázquez, Ferrer (3), Aragonès (1) i Ribas (1) –cinc inicial- E. Martí, G. Martí, Torres, Villares (2) i Quintana