Rugbi

Derrota amb regust a victòria per l'Anoia Rugbi Club a Igualada

Anoia Rugby Club - Ripollès RC. Eix

El sènior masculí de l'Anoia Rugby Club, junt amb l'Esparreguera, tot i saltar al camp de Les Comes d'Igualada amb només 13 jugadors van sortir disposats a plantar cara al Ripollès RC.

A la primera part l'equip igualadí va imposar el seu ritme i això va fer que el marcador arribes força igualat al descans.

A la represa el matx va continuar força equilibrat fins al tram final on el cansament dels 13 jugadors locals es va notar. El resultat final 26 – 38.

Els nois de l'Anoia Rugby esperen recuperar els jugadors lesionats, els que tenen exàmens, etc. per poder afrontar en igualtat de condicions el proper partit contra els Carboners de Terrassa.