Rugbi

Cròniques del SEL Vilanova del cap de setmana

S14 SELVNG 47 - GEiEG 26

Bon partit dels alevins a la Sínia Batadet davant dels gironis del GEiEG. Un assaig matiner va posar per davant el conjunt entrenat pel binomi Monedero-Puig; a l’assaig van seguir uns vint minuts d’estira-i-arronsa entre els dos equips, en què e GEiEG aconseguiria dos assajos. La resposta vilanovina no es va fer esperar i va capgirar el marcador abans del descans (15-12). A la represa, els de blau van sortir concentrats i amb ganes de decidir el partit: el bon atac i la possessió de la ppilota van fer que els vilanovins aconseguissin sis assajos que van fer forat en el marcador i que els permeten sumar un punt de bonus ofensiu.

S18 SELVNG 14 - RC SITGES 41

Molt bon partit el disputat a Tarragona pels cadets del Club, clara mostra de l’evolució del combinat en les darreres setmanes. Tot i avançar-se en el marcador i estar sempre per davant en el marcador l’equip visitant, els cadets van mostrar caràcter i joc, tractant de tu a tu un equip que a la primera volta els va imposar un severíssim correctiu. Els cadets van saber jugar les seves armes i en tot moment van mostrar actitud, treballant a fons i deixant clara la seva progressió en positiu.

S16 SELVNG - RC L’HOSPITALET

Aplaçat

Sènior femení CEU 22 - RC TGN/SELVNG 17

Després de dues derrotes consecutives, les noies es desplaçaven a les Pistes Universitàries per afrontar el partit enfront del CEU amb la intenció de recuperar el camí de la victòria. Les locals, però, ho van posar difícil i al final foren les que s’embutxacaren els punts.

Diumenge 10 de febrer

SÈNIOR MASCULÍ SELVNG 21 - UES ‘C’ 43

Partit de contrastos el viscut a la Sínia Batadet dissabte al matí el que enfrontà el SELVNG i la UES ‘C’. Una primera part on tot i la igualtat, els jugadors entrenats per Felipe López van saber marcar certa distància i anar-se’n al descans amb un 21 a 19 favorable. Els segons quaranta minuts, però, van ser completament diferents, amb la UES aprofitant tots els errors, forçats i no forçats dels locals, i impedint que els vilanovins sumessin cap punt a la seva meitat del caseller.