Nova victòria del Sènior A Masculí del RC Sitges

INEF Lleida - RC Sitges . Eix

INEF Lleida 19 - RC Sitges 41
Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

Nova victòria del Sènior A Masculí en derrotar al Lleida a domicili per un clar 19 a 41. Els sitgetans jugaren un gran partit amb una gran defensa que aturava les envestides locals en tot moment, un Lleida que justament es un dels equips més ofensius de la categoria. Aquesta defensa va permetre gaudir de pilotes i jugant a la mà en tot moment, trencar la defensa iniciant les jugades de marca inclòs des de la pròpia 22.

Sols a l'inici de la segona part amb una segona marca lleidatana s'acostaren en el marcador (14 a 22), però el dinamisme del joc sitgetà eixamplava novament les distancies amb dues marques (14 a 34) que definien el partit clarament per els del Garraf. Al final del matx una nova marca dels de ponent i un altre dels visitants de deixaven el marcador final en el 19 a 41 indicat anteriorment.

Amb aquesta victòria el Sitges encapçala provisionalment la classificació, seguit del Barça amb un partit menys, però i el més important, graciés al ple de victòries 7 de 7, amb la classificació matemàtica per a jugar els Play Off i així lluitar novament per ser Campió de Catalunya.

Classificació

RC Sitges 53 - RC L'Hospitalet/INEF Barcelona 7
Primera Catalana Femení

El Femení encapçala la classificació després de guanyar al combinat Hospitalet/INEF per un clar 53 a 7. Les sitgetanes depenen d'elles mateixes per classificar-se per el Play Off, on juguen els quatre primers equips classificats. En aquest sentit el partit a Igualada d'aquest dissabte davant el combinat Anoia/Terrassa s'esdevé crucial, on una victòria suposarà la classificació matemàtica per uns Play Off, on les nostres jugadores ja han demostrat que poden guanyar a qualsevol dels quatre equips classificats.

El partit davant l'Hospitalet/INEF va ser dominat en tot moment per les jugadores sitgetanes, de fet es va jugar gairebé en tot moment a camp de les del Baix Llobregat. Amb aquest control les marques s'anaren succein fins el definitiu 53 a 7.

RC Sitges "B" 31 - INEF Barcelona 33
Segona Catalana - Sènior Masculí

Si els partits del Femeni i Masculí A foren guanyats clarament, el partit del Senior B va estar carregat d'emoció. Amb pocs  efectius es presentava el Sènior B per jugar amb un jove INEF Barcelona a Santa Bàrbara (Sitges). Al primer període els sitgetans jugaren un rugby fantàstic, amb un joc totalment obert dominaven el marcador davant un INEF sorprès i que no va reaccionar en cap moment en aquests primers 40 minuts. Al descans el marcador reflectia un 31 a 0 que feia honor a lo vist sobre el terreny de joc.

A la represa ja no va ser el mateix partit, l'INEF després de l'ensurt inicial va posar fil a l'agulla i ja no va fer errades, al contrari va prémer el seu ritme de joc i ja a la primera jugada aconseguia fer assaig. Els sitgetans estaven amb ganes, però l'esforç de la primera meitat pesava i molt, i no aconseguiren en cap moment capgirar una dinàmica d'anotacions barcelonines que a falta de 5 minuts per el final remuntaven el desavantatge i establir el 31 a 33 definitiu.