Les noies de Rubén Tenor van caure en un partit molt igualat

CB Samà Vilanova SFA - Ploms Salle Reus “A”. Silvia Díaz

El Surtidor CB Samà Vilanova SFA 49- Ploms Salle Reus “A” 55

El passat dissabte el Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va tornar a jugar a casa contra el Reus Ploms. Les samistes van caure en un marcador molt ajustat d'inici fins al final.

Les de Reus van començar el partit amb més encert i en dos minuts van posar el marcador amb 2-9. Les samistes van començar a ser molt dures en defensa i amb diferents pilotes recuperades van escurçar el marcador i van deixar només a les visitants amb 18 punts en tota la primera part. Finalment 21 - 18 en els primers vint minuts.

Les vermelles van començar, el tercer període, més toves que anteriorment, i això les de Reus ho van aprofitar. Van allargar el marcador i va fer que les locals anessin a remolc durant bona part d'aquests minuts.

Una empenta final en els últims minuts amb dos triples consecutius de les jugadores de Vilanova i la Geltrú va fer que s'apropés en el marcador, però finalment la victòria va caure per les de la part alta de la classificació.

La setmana vinent l'equip va a visitar el SAFA Claror, dissabte a les 18h.

Jugadores: Laura, Judith, Anna, Anira, Elena, Xènia, Laia, Mireia i Júlia.

Absents: Marina i Gemma.

Parcials: 15-14, 6-4 (21-18), 7-19 (28-37), 21-18 (49-55)