HOQUEI PATINS

L' OK LLIGA arriba a l' equador amb el Barça com a lider

El Vilanova surt golejat de Tenerife

El Barça es proclama campió d'hivern. fdg/ rita lamsdorff

Sorprenent per l’ amplitud del marcador, la derrota del Vilanova en la seva visita a la pista del Cemex Tenerife, que s’ ha desfet dels del Garraf per set gols a dos, tot i no poder comptar amb la presència del seu golejador O. Raed a causa de l’ acumulació de targetes.

El partit ha començat bé pels vilanovins , ja que Julivert ha inaugurat el marcador en el minut dos i mig, però en la mateixa jugada s’ ha lesionat J.M. Edo , perdent els visitants a un dels jugadors més en forma de l’ equip.

El Tenerife ha capgirat el marcador amb gols de Burgoa, Dolce i Oswaldo Diaz, deixant-lo, en arribar la mitja part, amb tres gols a un , després de que el Vilanova desaprofites dos penals.

A la segona part, la tònica del partit ha estat la mateixa, i els locals han continuat fent pujar gols al marcador per obra de Dolce, Manolo Sànchez i els debutants Illa i Espín. El Vilanova , que també ha fallat un penal ha conseguit el segon gol a manca de trenta segons pel final obra de Julivert.

En l’ equip tinerfeny destacar l’ excel·lent partit de l’ italià Dolce i de l’ esperit de tots els jugadors disposats a demostrar la seva vàlua i la no dependència de l’ Oswaldo Raed , de qui diuen no està donant el rendiment esperat.

Correcte arbitratge del gironí Vidal i del sevillà Benitez, i poca afluència de públic, uns 50 espectadors a l’ inici del match , que desprès ha augmentat fins a un centenar.

Per la seva part la victòria del Barça per 0 a 3 en la Pista de l’ Ateneu fa que els blau granes es posin líders en la jornada que tanca la primera volta obtenint l’ anomenat guardó de “campió d’ hivern”. Per part dels barcelonins la figura va ser David Páez que va fer els tres gols del partit.

L`Igualada al derrotar al Cibeles per un contundent 2 a 9, ha fet bo el pronòstic encara que sorprèn una mica la golejada obtinguda en una pista que estadísticament aquesta primera volta ha estat força complicada pels visitants.

El Vic es va desfer d’ un Tordera que malgrat la millora del seu joc està ancorat en la cua de la classificació.

El Liceo Vodafone també ha recuperat el bon to en la seva pista del Pavellón de los Deportes al derrotar a un Blanes que es farà amb la vuitena plaça de la classificació que dona dret a una plaça per disputar la fase final de la Copa del Rei

El Voltregà ha entrat en els llocs de descens al no pasar de l' empat davant un LLoret que va tenir una clara avantatge de 0 a 3 en els primers minuts de la segona part. Aquest Voltregà , que sempre ha estat en la máxima categoria, haurà de buscar amb urgència un revulsiu per salvar la temporada.

Segueix la davallada del LLeida LLista, que aquest cop va perdre a la pista del Vilaseca per 5 a 2. Els lliedetans malgrat la injecció económica del nou patrocinador continuen donant la de "sorra" i sembla que la rebaixa dels sous els afecta excessivament.

El Reus . amb més dificultats de les esperades, va derrotar a un Alcobendas que venia de superar l' infern de Tenerife. Els madrilenys van aguantar be la primera part en la que es vàren avançar en el marcador per 1 a 2, per acabar empatant a la mitja part. Després els reussencs van marcar els dos gols, que els donaren la victòria, el definitiu a dos minuta del final