Rugbi

Victòria i liderat pels sots 16 de l'Anoia Rugby Club

Derrota del Femení a Andorra i dels sots 14 a Tarragona

S16 de l'Anoia Rugby Club. Eix

Victòria a Les Comes i liderat pels sots 16 de l'Anoia Rugby Club a falta d'una jornada per finalitzar la lliga regular de 3ª Catalana

Aquest dissabte els Hippo- Víkings rebien a Les Comes d'Igualada el conjunt del CEU de Barcelona, líders invictes fins a les hores de la lliga de 3ª Catalana. El partit començava amb desavantatge pels igualadins ja que disposaven només de 14 jugadors per afrontar els 70 minuts del partit, contra els 15 del rival i 4 canvis per realitzar. Pintaven bastos pels locals, però de bon començament els Hippo-Víkings molt centrats en defensa i efectius en atac es posaven per davant en el marcador, el CEU responia i arribaven al descans amb un 28-12.

Les grades van vibrar de valent durant el primer temps veient com els dos equips disputaven cada pam de terreny amb cos i ànima, els seguidors igualadins, coneixedors del desavantatge inicial dels locals i del que podia suposar la victòria, assolir el liderat a només 1 jornada pel final de la Lliga regular i assegurar una plaça pels Playoff, es van bolcar en animar assolint el rol de jugador número 15, ànims que van donar resultat ja que els joves Hippo-Víkings van sortir esperonats a la represa oblidant l'esforç realitzat els primers 35 minuts, i fent que els 4 canvis realitzats pel CEU no fossin prou per donar la volta al partit, fent créixer més l'avantatge al marcador. Quant va sonar el xiulet final el marcador reflectia 52-26, un gran resultat que els donava el liderat i la classificació pels Playoff. Els jugadors es van deixar anar a la gespa i els aficionats esclataven a crits de Hippo-Víkings. Partidàs dels que genera afició, tots dos equips van donar un grandíssim espectacle, amb molta intensitat i un gran respecte pel rival, àrbitre i afició.

Derrota a Andorra del femení

El conjunt anoia-martorell- carboneres es va desplaça a Andorra aquest dissabte per jugar l'últim partit abans dels play-offs. Es presentava un partit complicat pero les noies sortein al camp amb ganes de donar-ho tot. Una marca de les visitants estrenava el marcador als 5 minuts però Andorra responia amb contundència i empatava; cosa que es va repetir durant tota la primera part deixant el marcador 20-17.

La segona part començava amb moltes baixes per lesió que desmoralitzaven l'equip visitant. Això va permetre a les locals augmentar la distància al marcador. El partit va acabar amb victòria de les locals i molta feina a fer per les nostres noies d'Igualada que seguiran treballant dur.

Derrota a Tarragona dels sots 14

Aquest dissabte els sots 14 del Catalunya Central es desplaçaven fins a Tarragona per enfrontar-se als Voltors en el penúltim partit de la lliga regular de tercera catalana. Les jugadores i jugadors del Manresa, Vic, Anoia i Esparreguera venien de perdre l’últim partit disputat i amb la classificació per als play-off en joc. El partit va començar força igualat, però els de Tarragona, poc a poc, van anar agafant el control del matx i dominant el joc tant físicament com tècnicament i, així, van aconseguir arribar al descans amb un 22 a 0 al marcador al seu favor.

A la segona part, els del Central aconseguien, amb molt d’esforç, frenar part dels atacs del Tarragona i en un parell d’accions ràpides arribaven a la línia de gol del rival, fins a deixar un resultat final de 32 a 10. Si que es va poder veure durant el partit, una certa falta de concentració i compenetració que l’equip ha de mirar de resoldre, ja que el proper i últim partit de la lliga regular és fora de casa i contra el primer classificat provisional, els Spartans de Granollers. Malgrat la derrota i els resultats de la resta d’equips, el Catalunya Central se situa quart a la classificació i amb opcions de disputar el play off de la lliga.