Victòria de mèrit del Patí Vilafranca a Barcelona

FC Barcelona B - CP Vilafranca. Eix

FC Barcelona B 3 - CP Vilafranca 4

El Cafès Novell CP Vilafranca ha vençut a domicili a la difícil pista de Mundet, davant el FC Barcelona per un ajustat 3 a 4, on la primera part ha estat pels barcelonins, però a la segona el Patí ha dominat als locals i ha sumat una victòria molt important amb tres gols del capità Lluís Ferrer.

El partit ha començat molt bé pels interessos dels de la Capital del Vi, ja que eren els que portaven la iniciativa, i a més al minut cinc de partit, els àrbitres han xiulat penal favorable als vilafranquins. L’encarregat de llençar-lo ha estat Lluis Ferrer i ha aconseguit avançar el Patí en el marcador. Però poc ha durat l’alegria vilafranquina, ja que un minut després els àrbitres han xiulat un penal favorable als interessos del FC Barcelona, Miguélez, l’encarregat de llençar-lo ha marcat posant l’empat en el marcador. A partir d’aquest moment, els vilafranquins han aguantat les comeses dels locals com han pogut, ja que s’ han anat desdibuixant de la pista, fins que a manca de deu minuts per arribar el descans, un xut llunyà del FC Barcelona, l’ha desviat sense voler un jugador vilafranquí, i la mala sort ha fet que la bola s’introduís en el marcador. Francesc Bargalló ha utilitzat els dos temps morts que té per tal d’asserenar els nervis i aguantar les escomeses locals, que eren amb força perill. Però el Patí ha sabut aguantar les contres del Barça i ha arribat al descans perdent per la mínima.

A la segona part, el Cafès Novell, ha sortit amb un canvi de xip, concentrat i mentalitzat per endur-se els tres punts, tal i com ha estat. Així en el minut set de la segona part, Xavier Aragonès ha establert l’empat, donant ànims als vilafranquins. Al cap de tres minuts, Lluís Ferrer capgirava el partit posant el 3 a 2 en el marcador. Els homes de Bargalló controlaven el partit, tot i les contres ràpides dels locals. El mateix capità vilafranquí feia el quart gol dels de la Capital del Vi, i el seu tercer del partit. D’aquesta manera, una mica de tranquil•litat arribava a la banqueta vilafranquina. Però aquesta s’ha vist destorbada pel tercer gol local, que ha arribat a manca de vuit minuts pel final. Els nervis s’ha apoderat dels dos equips, però cap bola volia entrar. El Patí ho intentava, i ha tingut dos clares ocasions de contraatac sol davant del porter, però cap bola ha volgut escolar-se a la porteria de Edo. En l’última jugada del partit el Barça hauria pogut establir l’empat, però la bola no ha entrat i els tres punts han viatjat cap al Penedès.

Ara el Patí jugarà la propera jornada, el dissabte que ve 9 de març a casa davant del Shum Maçanet a les 20:30h.

FC BARCELONA B: Edo, Miguélez, Ordoñez, Vilam Ginzález -cinc inicial- Grau, Badia, Gabarró i Hernández

CP VILAFRANCA: Arellano, Ferrer, Villares, Aragonès, Ribas -cinc inicial- E.Martí, G. Martí, Vázquez, Torres i Quintana