Rugbi

Cròniques dels partits del SEL Vilanova del cap de setmana

Plantilla del s16 del SEL Vilanova. Eix

S16 SELVNG 32 - QUÍMIC ER 19

Entretingudíssim el primer partit disputat dissabte de Carnaval a les instal·lacions de l’Annex 2. Els s16 mesuraven forces amb l’equip barceloní del Químic ER, i els primers minuts ja van mostrar quina seria la tònica del partit: bones disputes, organització per part dels dos equips i constants anades i vingudes en el marcador. Tot i que els locals s’avançaren en el marcador gràcies a un assaig, els visitants empataren aviat i l’estira-i-arronsa es va intens en els darrersdeu minuts del primer temps (17-19). A la represa, els vilanovins van seguir amb la mateixa tònica de joc, retornant l’iniciativa en el marcador, però no seria fins els darrers deu minuts en què dos assajos dels de blau cel marcarien la diferència definitiva en el marcador. Victòria treballada i merescuda dels joves entrenats per Ulisses Solé.

S18 SELVNG 17 - GÒTICS RC 22

Partit disputat i ajustadíssim el què enfronta el SELVG i el RC Gòtics dissabte. Molt bona primera part dels de blau cel, que tot i encaixar el primer assaig van saber capgirar la situació i anar-se’n al descans amb un 12 a 10. A la represa, però, l’intercanvi d’assajos va acabar passant factura en el marcador a uns locals que no van saber trobar la manera de perfilar clarament el joc, i van acabar perdent per un ajustat 17 a 22. Tot i la bonificació de la derrota, el que caldria destacar més és l’evolució del conjunt respecte a la primera volta en què, en el partit que els enfrontà al mateix rival, van encaixar un 49 a 7.