Regates

Francesc Martínez del CN Garraf guanyador del Gran Premi Masnou NII

Virginia Guillermo que va acabar segona en categoria femenina i dotzena de la general, seguida de la Laura Guzmán que va quedar tercera en categoria femenina

Club Nàutic Garraf Sitges 05-03-2019 20:53 Lectures 1218
Francesc Martínez al GP Masnou. Eix

Francesc Martínez al GP Masnou. Eix

Els regatistes del Club Nàutic Garraf han realitzat un molt bon paper en el Gran Premi Masnou NII disputat aquest passat cap de setmana en el Club Nàutic Masnou. El Francesc Martínez, amb Làser 4.7, es va proclamar guanyador absolut amb tres victòries parcials de sis regates. Destacar també el paper de la Virginia Guillermo que va acabar segona en categoria femenina i dotzena de la general, seguida de la Laura Guzmán que va quedar tercera en categoria femenina i setzena de la general.

La resta de l’equip de Làser Radial van fer una bona feina amb el tretzè lloc del Daniel Vilardell, un quinzè del Nic Català, 23è del Felix Lázaro i 26è del Gerard Martínez.  En Làser 4.7 l’Ona Pascual va quedar en 26ª posició, seguida de l’Alex Massó i el Leonard Andreoli.

Destacar també en Làser Standard dins la XIV Andalusian Olympic Week a Cadis,  la 16ª posició del Xavi Tous amb un resultat d’una quart parcial després de quatre dies de regata. 

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No