Regates

Francesc Martínez del CN Garraf guanyador del Gran Premi Masnou NII

Virginia Guillermo que va acabar segona en categoria femenina i dotzena de la general, seguida de la Laura Guzmán que va quedar tercera en categoria femenina

Club Nàutic Garraf Sitges 05-03-2019 20:53 Lectures 1694
Francesc Martínez al GP Masnou. Eix

Francesc Martínez al GP Masnou. Eix

Els regatistes del Club Nàutic Garraf han realitzat un molt bon paper en el Gran Premi Masnou NII disputat aquest passat cap de setmana en el Club Nàutic Masnou. El Francesc Martínez, amb Làser 4.7, es va proclamar guanyador absolut amb tres victòries parcials de sis regates. Destacar també el paper de la Virginia Guillermo que va acabar segona en categoria femenina i dotzena de la general, seguida de la Laura Guzmán que va quedar tercera en categoria femenina i setzena de la general.

La resta de l’equip de Làser Radial van fer una bona feina amb el tretzè lloc del Daniel Vilardell, un quinzè del Nic Català, 23è del Felix Lázaro i 26è del Gerard Martínez.  En Làser 4.7 l’Ona Pascual va quedar en 26ª posició, seguida de l’Alex Massó i el Leonard Andreoli.

Destacar també en Làser Standard dins la XIV Andalusian Olympic Week a Cadis,  la 16ª posició del Xavi Tous amb un resultat d’una quart parcial després de quatre dies de regata. 

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No