Gent gran

Prop de 200 persones participaran a Sitges aquest dijous a la caminada de marxa nòrdica per a la gent gran

Participants de Sitges, Tona, Sant Celoni i Castellbell i el Vilar caminaran amb bastons per la zona dels Colls- Miralpeix

Redacció Sitges 12-03-2019 17:35 Lectures 1613
Els Colls- Miralpeix. Ajuntament de Sitges

Els Colls- Miralpeix. Ajuntament de Sitges

Sitges promou el proper dijous, 14 de març, la caminada de marxa nòrdica inclosa dins el cicle de passejades per a la gent gran ‘A Cent  cap als 100’. Aquesta jornada esportiva i festiva reunirà 180 persones de Sitges, Tona, Sant Celoni i Castellbell i el Vilar que recorreran  la zona dels Colls-Miralpeix a través d'una distància total de 7 km que començarà a les onze del matí al Far de Vilanova i la Geltrú i finalitzarà a la  Platja de Terramar. Després de la caminada es farà un dinar de germanor als jardins de Terramar amb tots els participants dels quatre municipis. Al matí, el regidor d’Ensenyament, Esports i Joventut, Eduard Terrado, donarà la benvinguda a tots els participants. 

El cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als 100’ està promogut pel Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments, que a Sitges es coordina conjuntament des de la Regidoria d’Esports i la Piscina Municipal.

Sitges participa en aquest cicle des de fa 17 anys amb l’objectiu d’oferir a la gent gran la dinamització d’activitat física al medi natural a través d’itineraris suaus i fomentar la relació amb persones d’altres localitats. El cicle de caminades comença el mes d’octubre i finalitza al maig. 

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré