Quart triomf consecutiu que acosta el CB Sitges a les posicions de play off

C.B. Cantaires Tortosa - Bàsquet Sitges. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 19a.

C.B. Cantaires Tortosa 70 - Bàsquet Sitges – Europe Basquetball Academy 80

El partit va començar d’allò més bé, parcial de 0-10 i uns jugadors decidits a emportar-se la victòria. Cinc minuts brillants on semblava que el partit es decidiria ràpid, però a partir d’aquí reacció dels tortosins que acabarien perdent el quart per la mínima, 15-16. El segon període va començar igual que el primer, parcial de 0-5, i semblava que els del Garraf es tornaven a mostrar sòlids en defensa i generosos en atac, però altre cop el Tortosa capgirava la situació. La precipitació en atac sitgetana i la permissivitat en defensa propiciaven la recció local, a la que s’hi havia de sumar la nul·la efectivitat des de la línia de tres punts, cap encert a la primera meitat. Tot i això, s’arribava al descans amb un desavantatge de només sis punts, 34-28.

Després de la xerrada als vestidors, els homes de Piñero tenien clar com recuperar la línia de joc dels primers minuts i així va ser. Sortida amb força, bona circulació de pilota i encert des de la línia de triple. El Bàsquet Sitges recuperava la iniciativa del joc amb l’actuació destacada de l’Elies Velasco, autor de 12 punts al tercer quart. Inici de l’últim temps amb un avantatge de cinc punts, 53-58, i tot per decidir, però amb la sensació de que els del Garraf s’havien recuperat i havien superat els millors moments del Tortosa. Sortida fulminant, 7-14, i avantatge psicològica de més de deu punts, 60-71. A partir d’aquí la precipitació local per intentar retallar la distància ràpidament va fer que els sitgetans arribessin a guanyar de quinze punts, 60-75, a dos minuts del final. En aquest moment el Sitges es va dedicar a gestionar les possessions de pilota i el Tortosa aconseguia situar-se a nou punts al darrer minut, però el resultat ja no es va moure gaire més. Final del partit, 70-80 i victòria del Sitges.

D’aquesta manera i tot i les baixes, el Bàsquet Sitges es situa a un partit del quart classificat i a dos del tercer lloc. El proper partit serà dissabte dia 16 a les 18:00 hores al Pavelló de Pins Vens davant del darrer classificat, el Círcol Cotonifici de Badalona. Us hi esperem! Ànims Sitges a per una nova victòria.

Oriol, Haro 15, Elies 16, Mauro 3, Marcus 10, Josep 3, Boronat 19, Nacho 14.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  15-16  19-12  19-30  17-22