El RC sitges a un pas per classificar-se per semifinals

RC Sitges - CR Tarragona. Jaume Andreu

RC Sitges 33 - CR Tarragona 28
Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

El RC Sitges va aconseguir una nova victòria tot davant el Tarragona a la penúltima jornada de la fase regular a Divisió Honor Catalana, i sols depen d'ell mateix per classificar-se directament a semifinals, evitant els quarts de final, si aconsegueix guanyar a la darrera jornada a Granollers.

El partit del passat dissabte fou igualat en tot moment, no sols en el marcador sinó també en la proposta en el joc, amb moltes pilotes obertes a la línia i un gran dinamisme a ambdues davanteres que donaren lloc a un vistós partit. El domini inicial va correspondre al Sitges, sobretot gracies a la bona feina dels tres quarts, aconseguint el primer assaig del matx, però els tarragonins donaren resposta amb dos cops de càstig que equilibrava el marcador, 7 a 6. D'aleshores fins al final les alternances foren constants, així abans del descans els locals anotaren dos assaigs més, per un del Tarragona que donaven avantatge als del Garraf per 21 a 11, al final dels primers 40 minuts.

A l'inici de la segona meitat, el Sitges aconseguia el seu quart assiag 26 a 11, i semblava sentenciar el partit, però els visitants ho donaren tot per capgirar el resultat, i ho aconseguiren, trencant en dues ocasions la defensa per sumar dos assaigs, més un cop de càstig que reflectien un inquietant 26 a 28 a falta de 10 minuts per el final. Els de la Blanca Subur tancaren al Tarragona fins anotar la marca, finalment decisiva, que establia el 33 a 28 final.

Com dèiem a l'inici el proper partit del Sènior Masculí A serà aquest dissabte a les 16:30h que visitaran el camp del Spartans de Granollers.

Per la seva banda el segon equip sènior masculí, amb moltes baixes, queia clarament al Camp del Quimic B, per un contundent 67 a 0.

Classificació Sènior Masculí A

Classificació Sènior Masculí B

VPC Andorra 24 - RC Sitges 0
Semifinal Primera Catalana Femení

El Femení del RC Sitges no va poder aconseguir el somni de classificar-se per a la final de Primera Catalana (segona categoria del Rugby Català, ja que per sobre hi ha Divisió d'Honor Catalana). Ho varen tenir molt a prop durant molts minuts, el resultat final no reflecteix la igualtat sobre el terreny de joc. Tot i la marca inicial de l'Andorra, fou el Sitges qui durant molt minuts va tancar al seu camp a les del principat, tenint varies ocasions per empatar el matx. Però tot l'esforç no es va aconseguir transformar en punts i al darrer tram del partit i sobretot amb la segona marca de l'Andorra, les nostres noies baixaren una mica l'intensitat el que aprofitaren les locals per obrir escletxa i establir el definitiu 24 a 0.

Sols resta felicitar al Femení per una gran temporada, on ha estat lluitant entre les millors en aquest campionat de Catalunya de primera categoria, i que de ben segur serà la llavor per a molts éxits del Rugby Femení Sitgetà
.
El darrer partit d'aquest campionat serà aquest dissabte a les 16:00hs a Sitges, on rebrà la visita del CR Tarragona, que va perdre l'altre semifinal davant el CE Universitari, on en joc hi haurà el 3er/4rt lloc final de Primera Catalana.