Rugbi

Derrota a l’últim partit de la lliga regular

Anoia Rugbi Club Igualada 13-03-2019 9:52 Lectures 180
Imatge del partit del S14. Eix

Imatge del partit del S14. Eix

Aquest dissabte els nois i noies del Catalunya Central no van tenir el seu millor dia. Es van desplaçar, aquest cop, fins a la capital del Vallés Oriental per enfrontar-se als Spartans de Granollers en l’últim partit de la lliga regular de tercera catalana dels Sub14.

El cert és que les jugadores i jugadors del Manresa, el Vic, l’Anoia Rugby i l’Esparreguera venien “tocats” després d’haver perdut els dos últims enfrontaments disputats i això, es va notar al camp.

Tot i que el partit va començar força igualat, a mesura que anava avançant i veient que els del Granollers dominaven el joc, l’equip del Catalunya Central va deixar de creure en les seves possibilitats i això els va deixar fora del matx. I encara que alguns dels jugadors ho van donar tot, el resultat final va ser de 62 a 5 pels locals. Un resultat que ben segur hagués estat menys escandalós, si els del Central haguessin sortit al camp amb una millor actitud.

Acaba, doncs, la temporada regular amb un balanç de 10 partits disputats dels que se n’han guanyat 6, se n’han perdut 3 i 1 ha acabat en empat. No són, en absolut, mals números si tenim en compte que és un equip format per jugadors de quatre clubs diferents i que tenen molt poques oportunitats d’entrenar junts.

A més, cal tenir en compte que l’equip està en quarta posició provisional a la lliga i que queda a l’espera del que facin els seus rivals directes per veure si aconsegueixen entrar als play-off o no. Això si, en cas d’aconseguir-ho, està clar que hauran de sobreposar-se a aquesta baixada de moral dels últims encontres o no tindran opcions. 

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres