Rugbi

Crònica del cap de setmana del SEL Vilanova

S14 Químic ER 60 - SELVNG 20

L’únic partit disputat aquest cap de setmana per part dels jugadors del Club ha estat el dels alevins, que van desplaçar-se a la Teixonera per enfrontar-se a un dels equips que ocupen el pom de dalt de la divisió. L’objectiu del matx era doble: treballar la col·locació-sortida en pressió, en defensa; i desbordar en atac, evitant el xoc i el cos a cos. Bons primers minuts dels joves entrenats pel binomi Puig-Monedero, però que no van tenir continuïtat, sobretot fruit de la poca capacitat de retenir la pilota, cosa que feria múltiples possibilitats d’atacs al rival, que se’n va anar al descans amb un 38 a 0 favorable. A la represa, però, la concentració durant els primers vint primers minuts fou més que notable i el pla de joc es va desenvolupar, conservant l’oval en atac i aconseguint reduir les distàncies (38-15, 50’).  Al final, un darrer esprint dels locals va tornar a marcar la diferència d’un matx que deixa un bon regust de boca a la plantilla.

Calendari propera jornada

DISSABTE 16 DE MARÇ

Escola de Rugbi (S10, S12). Trobada d’Escoles de Rugbi (Tarragona)

S16 RC Gòtics - SELVNG, a les 13:30 hores. Foixarda (Barcelona)

S18 SELVNG - CR Sant Cugat, a les 15:00 hores. Laboral (Tarragona)

DIUMENGE 17 DE MARÇ

Sènior masculí SELVNG - CEU ‘B’, a les 11:00 hores. Annex 2 del Complex Esportiu (Vilanova i la Geltrú)