Rugbi

Segona prova de foc pel S16 del combinat

Rafa Linares Olivella 13-03-2019 10:04 Lectures 299
Rugbi Nova Olivella. Eix

Rugbi Nova Olivella. Eix

Aquest dissabte el Sub16 (9è, 5 punts), primera catalana, jornada 8, s’enfrontarà al cinquè classificat de la categoria amb 19 punts, el Gòtics RC, a la Foixarda, amb l’obligació d’emportar-se els punts després de la bona reacció de la setmana passada contra un molt dur rival. Els homes d’Ulises hauran de demostrat un cap de setmana més que la victòria a casa amb el Químic ER, deixant l´última plaça no va ser un miratge, i si o si, aconseguir els punts per sortir de la zona calenta. El combinat comptarà amb Axel Linares del Rugby Nova Olivella per fer la remuntada després de les tres marques contra el Químic ER.

El que també entrarà en acció aquesta setmana després de també un descans serà el Sub18. El Sub.18 (8è, 3 punts), primera catalana, jornada 12, al Nou Sínia Batadet, necessita també una victòria sigui com sigui, sense falta, per sortir del pou de primera. Aquest dissabte tindrà la oportunitat amb un primer classificat amb 53 punts d’entitat, com el CR. Sant Cugat A, difícil però possible al món del rugbi.

Els que si van jugar aquest cap de setmana van ser els Sub14 i el sènior amb derrotes dels dos. El Sub.14 (7è, 16 punts), tercera catalana, jornada 10, s’enfrontava dissabte a la Teixonera amb el tercer classificat amb 33 punts, el Químic ER. Un Sub14 que va fer un gran partit però que va acabar caient amb un marcador ben ampli, per 60 a 22, on no es reflecteix la realitat del joc. Propera jornada: 30/03/19, jornada 11, al Nou Sínia Batadet, Sub14 vs. CR. Tarragona. Un CR. Tarragona que amb 39 punts és primer i que no ho posarà fàcil a l’equip del Garraf. Recordem que aquest dos equips comparteixen el Sub18, on juguen junts gràcies a un conveni entre els dos clubs.

El sènior (12è, 8 punts), segona catalana, jornada 9, tampoc aixeca cap i continua en l´última posició de la lliga. Aquest dissabte es traslladava a casa del GEiEG, a terres gironines, a Palau Sacosta, on es jugava uns puntets tant necessitats. Però un GEiEG, sisè amb 23 punts, va fer d’amfitrió i no va donar ni un marge a l’equip del Garraf amb un resultat final de 28 a 0. Propera jornada: 17/03/19, Nou sínia Batadet, Sènior vs. CEU Bonanova Barcelona (8è, 20 punts).

També va haver dissabte jornada d’escoles on el Rugby Nova Olivella no va participar per les baixes.

 

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans