Victòria clara del CNB Vilanova que segueix en la lluita per la 2a posició

CNB Vilanova AKO SF - Sant Josep Obrer. J. Olmos

CNB Vilanova 80 - CB Corbera 42

Diumenge el Nou Bàsquet rebia el cuer de la categoria, el CB Corbera, amb la pressió de conèixer les victòries de dissabte dels dos equips implicats a la lluita pel segon lloc.

Sortida amb Javi, Àlex, Mateo, Miki i Caelles. Primer quart d'intercanvi de cistelles, poc encert dels grocs davant de la zona plantejada pels rivals des del primer minut. La intensitat defensiva no era la de costum i arribem al final dels primers deu minuts amb un escarransit 12-11.
Al segon quart els locals afinen la punteria, i la defensa del Corbera s'esmicola, 5 triples dels grocs i mitja marxa més en defensa permet els locals marxar a la mitja part amb un més tretze no definitiu, però tranquil·litzador (30-17).

Els del Garraf surten del vestuari amb la consigna d'augmentar el ritme i no donar opció al rival a entrar al partit. Bon quart de Vargas i Gali, i d'Àlex que veia la cistella amb facilitat per acabar amb 19 punts. El parcial del quart és demolidor i els grocs entren al darrer període amb un 59-25 definitiu.

Darrer quart molt seriós dels grocs malgrat la diferència al marcador, senyal de maduresa. Bons minuts de Mateo, de Nil que tornava de lesió i de Sugri, que com sempre sembla estar a tot arreu. Final del partit 80-42, feina feta i ja pensant en la final de dissabte vinent. Sis jornades, dues d'elles davant dels dos equips implicats a la lluita per la segona plaça. El primer, dissabte a les 18:00 a Òdena, ara mateix a una victòria dels vilanovins. L'equip s'ha guanyat el dret a lluitar per l'ascens, en el primer any a la categoria, tot el que vingui... un regal. Seguim.

CNB Vilanova: SUGRI (5), ALEX (19), NIL (5), VARGAS (7), GUILLAUMES (3), GALI (6), COLLADOS (2), JAVI (8), CAELLES (3), CARLOS (9), MATEO (9) i MIKI (4). Fent equip a la banqueta BURCI i DÍDAC.

Tercera derrota consecutiva del sènior femení

Després de dues derrotes contra dos dels equips punters de la categoria, ens enfrontàvem a un equip de mitja taula amb ganes de tornar a la victòria.

Teníem dues baixes importants en el joc interior, i es va afegir  la baixa de la Júnior Inés Ventosa, que es va lesionar en el seu partit. Desitgem que no sigui una lesió greu.

Tot seguit de la bonica victòria de les Júniors contra el F.B. Barcelona, començàvem el partit amb la intenció de mantenir la seva alegria.

El primer quart va ser un joc a ràfegues per part dels dos equips per mantenir la igualtat.

Al segon quart, després d’un parcial de 8-0 vam obrir un petit forat que semblava posar les coses a lloc i anar cap a la victòria. Però les rivals ens van tornar un parcial de 0-7 en un minut. Finalment, s’arribava al descans amb un +1 per les locals.

El tercer període va acabar sent favorable a les noies Ako que van ser més incisives en atac, però un mal últim quart (6-16) va fer que les noies del Sant Josep Obrer s’emportessin la victòria cap a Hospitalet.

Un mal percentatge en els tirs lliures (15 de 31) ens van privar de disposar de punts fàcils.

Hem d’estar conjuntades en moments en què no surten les coses. A seguir entrenant  i mostrant compromís. I esperant recuperar les baixes.

Pròxim partit dissabte 23 de març a les 18:30 h, derbi a la pista del C.B. Roquetes.

Jugadores: Clara, Natàlia, Eli , Júlia P. i Noemi (5 inicial), Yoyi, Noèlia, Tània, Aïna i Júlia G.

Parcials: 11-12 / 17-15 (28-27) // 19-15 (47-42) / 06-16 (53-58)