Rugbi

Derrota dels sots 16 de l'Anoia Rugby Club al camp del Lleida

INEF Lleida - Anoia Rugby Club. Eix

Els Hippo-Víkings tanquen la fase regular de la lliga de tercera catalana amb una derrota al camp de l'INEF Lleida. Un partit on els lleidatans es jugaven la classificació pels play-off.

Des del primer minut les jugadores i jugadors de Lleida varen sortir molt forts en atac i els Igualadins responien molt bé en defensa, al descans s'arribava amb el resultat de 19-10.

La segona part, tot i millorar en atac i fer una marca, els Hippo-Víkings no van poder impedir un parell de marques al final del partit que deixava el marcador 33-15.

Enhorabona a tots dos equips per la seva classificació pels Play-off pel títol.