41a edició

La Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú aplega gairebé 1.700 participants

Abdelhadi Amzil, va ser el guanyador en categoria masculina i Alba Moya en categoria femenina

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-03-2019 16:08 Lectures 3045
La Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú aplega gairebé 1.700 participants. Ajuntament de Vilanova

La Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú aplega gairebé 1.700 participants. Ajuntament de Vilanova

1.679 persones han participat aquest diumenge al matí a la 41a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova. L'activitat, de caràcter familiar, s'organitza amb tres proves esportives: la mini cursa infantil, la cursa popular i, per primera vegada, la cursa en la modalitat de marxa nòrdica.

Pel que fa als guanyadors d'aquest any, el primer lloc, amb un temps de 16'55" va ser per Abdelhadi Amzil, guanyador de la categoria masculina. Van completar el podi Albert Sànchez (17'18") i Ivan Artiga (17'35") En categoria femenina, la guanyadora d'enguany és Alba Moya, que va completar els 5 quilòmetres amb un temps de 21'16". El segon i tercer lloc va ser per Eva Pérez (21'18") i Berta Romera (21'23")

La Cursa Popular ha agafat un nou impuls, aquests darrers anys, gràcies en bona part a la implicació dels centres educatius de la ciutat, que hi participen a través de les seves AMPES i AFES. La seva participació es tradueix en una aportació econòmica que fa l'organització segons el nombre de persones inscrites, per tal de destinar-ho a projectes o activitats que es decideixin des de cadascun dels centres. Enguany hi ha participat: Llebetx, Canigó, Pompeu Fabra, Volerany, Ginesta, Cossetània, Canigó, Margalló, Sant Jordi, Escola Pia, Divina Providència, Arjau i Ítaca, i els instituts Lluch i Rafecas i Dolors Mallafrè.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No