Gimnàstica

Resultats del CG Vilanova a la Fase Escolar Catalana

Les gimnastes de l'equip Escolar E4P. Eix

El passat cap de setmana 23 i 24 de març 2019 es va celebrar a Salt la 2a. Fase Escolar Catalana.

Les Gimnastes de l'equip Escolar E4P, Anna Giralt, Inés Tobarra, Diana Pérez i María Moreno van revalidar la primera posició aconseguida també a la primera fase de competició a la classificació general per equips. L'or per equips el van aconseguir pels bons resultats generals a nivell individual on van ser 4a, 7a, 8a, i 11a respectivament.

En categoria C4G, la Natasha Craven va ser 7a. a la general individual d'entre 91 gimnastes.

En categoria B4P, l'equip format per L.G., Lara Dodds, Julia Fuentes i Noa Bautista van aconseguir la 14a. posició a la general per equips.

En categoria C4P, la Mariona Martín competia amb 128 gimnastes i va finalitzar en 44a. posició.

En categoria B4G, van competir Adriana Genís, Berta Figuerola, Emma Vacas i Aran Coll que van obtenir la 26a. posició en la classificació per equips.

En categoria B3G, l'equip de la Laia Ruiz de Castanyeda, Gisela Calvo, Nayara Paulos, Martina Mato i Olaya Gutiérrez van acabar 7es. per equips i cal destacar la 10a. posició individual de la Laia Ruiz de Castanyeda.

Finalment en Categoria Escolar A4P. i A4G. competien per 1a. vegada la Greta Jassanada, la Omaima Salami i la Rita Caballero que van fer un molt bon paper a nivell individual i on cal destacar la 4a. posició a l'aparell de terra de la Greta.

Ara queda preparar-se per la tercera Fase i classificar-se en mesura del possible per la Final Escolar Catalana.