Regates

Max Stein, Cecilia Vinyas i Nora Garcia guanyadors del IX Trofeu Comodor

CN Garraf Sitges 02-04-2019 9:14 Lectures 933
Trofeo Comodor CN Garraf. Eix

Trofeo Comodor CN Garraf. Eix

70 òptimist de les categories G3, G2 i G1 s’han donat cita al Club Nàutic Garraf on els regatistes locals han realitzat un molt bon paper amb diversos podis.

El Club Nàutic Garraf ha organitzat el cap de setmana del 30 i 31 de mar el IX Trofeu Comodor de la Classe Optimist, regata puntuable per a la Classe G3, amb la participació de 70 vaixells.  Durant la primera jornada les condicions de vent i mar van ser òptimes tenint que suspendre la segona només per als regatistes de G3 per precaució degut al fort vent de llevant.  En Aquesta categoria el guanyador ha estat el Max Stein (CN Masnou) amb 12 punts, seguit del Joaquim Bautista (CN Masnou) amb 19 punts, i en tercera posició Tomas Cunill (CN Garraf) amb 23 punts, seguit del Juan Carlos Peña (CN Garraf) amb 24 punts.

En la categoria G2 han estat 18 els vaixells participants podent realitzar les sis regates programades durant els dos dies. La guanyadora ha estat la Cecilia Vinyas (CN Garraf) amb 16 punts, seguit de l’Alex Martinez (CN Salou) amb 19 punts i del Quim Serra (CN Masnou). Destacar el gran paper del Marcel Florensa (CN Garraf) que va acabar en quarta posició.

En la categoria G1 els guanyadors han estat La Nora Garcia de la Casa (CN Masnou) seguit del Daniel Garcia de la Casa (CN Masnou) separats per un sol punt de diferència, i en tercera posició l’Izan Codilachs (CN Sant Feliu de Guíxols). Destacar el gran paper del Yago Nuñez (CN Garraf) en quarta posició.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament