Street workout

Més de 30 atletes d'arreu de Catalunya al primer campionat de cal·listènia de les Roquetes

La prova estrella va ser la de freestyle masculina, amb 19 inscrits

Més de 30 atletes d'arreu de Catalunya al primer campionat de cal·listènia de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Més de 30 atletes d'arreu de Catalunya al primer campionat de cal·listènia de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat dissabte 30 de març es va realitzar el primer campionat de cal·listènia a la instal·lació esportiva d’street workout de les pistes de Sant Agustí, a Les Roquetes. El campionat es va organitzar amb la col·laboració del Club Vilanova Street workout i Calistenia (CVSC) i amb suport de joves voluntaris locals. A la competició hi van assistir un total de 31 participants, molts d’ells atletes locals, però també d’altres provinents de ciutats veïnes, com Vilanova, o de localitats com Tarragona, Mataró, Badalona i Barcelona. Els jutges de les dues modalitats, de força i resistència i freestyle, provenien d’Alacant, Torredembarra, Barcelona i Vilanova i la  Geltrú.

La modalitat de força i  resistència va aplegar pocs competidors deguts a la seva duresa. Per a molts atletes era la seva prova oficial i amb un reglament específic i jurat reconegut. Van competir 6 persones en la categoria de força masculina i quatre persones en la categoria de resistència masculina.  La prova estrella va ser la de freestyle masculina, amb 19 inscrits. El nivell dels atletes va ser molt alt, molts amb molta experiència i reconeixement, fet que va provocar que no hi hagués un clar favorit i que es mantingués una gran emoció i expectativa per veure com es desenvolupava la prova i quins serien els guanyadors. Cal destacar la participació de les dues atletes en Freestyle femenina. Molts organitzadors no contemplen la categoria femenina i és per això que l’aposta per aquesta categoria és molt important. El fet que dues atletes s’hagin inscrit és un petit pas per la inclusió de més noies en la pràctica d’aquest esport.

Per a aquelles persones interessades en l’street workout i la cal·listènia, el CVSWC organitzarà un taller d’iniciació, tots els dissabte d’11 a 1 del migdia, a partir del proper 6 d’abril i fins el 29 de maig. El curs es durà a terme a les mateixes pistes de Sant Agustí i les inscripcions es poden fer via correu electrònic cvstreetworkoutcalisthenics@gmail.com. L’Street Workout està format per diversos elements i barres disposades per fer exercicis físics i moviments mostrant les habilitats dels esportistes i on hi intervenen la coordinació, força i fins i tot la creativitat

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local