Rugbi

Resultats de la jornada del cap de setmana del SEL Vilanova

S14 SELVNG - RC Tarragona. Eix

S10 - TROBADA ESPECÍFICA

La categoria S10 va ser dissabte l’amfitriona de la trobada específica organitzada des de la Federació Catalana, amb nou clubs, dotze equips i prop de dos-cents jugadors. Amb la il•lusió d'estrenar les noves instal·lacions en un aplec d’Escola i amb el fet afegit d'estar enquadrats en el grup més potent. Tot i començar amb una victòria enfront la UE Santboiana i un gran joc a la mà, la manca de contundència defensiva i en les fases de disputa va passar factura en el partit contra el RC Sitges. Després d’un descans, el partit amb el FC Barcelona va ser un anar i venir per part dels dos equips, amb un empat a quatre assajos però sense recuperar iniciativa en atac ni seguretat defensiva; el següent partit, amb el RC Sant Cugat, va caracteritzar-se de nou per una creixent desorientació i manca de verticalitat ofensives, una derrota que afectà anímicament els jugadors i marcaria el desenvolupament dels dos darrers partits, davant BUC i Cornellà RC.

S14 SELVNG 14 - RC TARRAGONA 40

Després de la matinal de rugbi d’Escola, els primers a saltar a la gespa de l’Annex a la tarda foren els S14. El matx, el darrer de la temporada regular, tenia les seves complicacions; i és que el RC Tarragona visitava Vilanova i la Geltrú com a líder de Tercera Catalana. Els joves entrenats pel binomi Monedero-Puig, però, van mostrar-se des del primer minut concentrats i atents, avançant-se en el marcador i desenvolupant un bon joc; els tarragonins van igualar el marcador, i van posar-se per davant en el marcador gràcies a un segon assaig, però els de blau cel empataren abans del final del primer temps (14-14). A la represa, però, els del Tarragonès van saber fer valer la seva condició de líders i van mostrar-se efectius en atac i defensa, aconseguint vint-i-sis punts que no van poder ser contestats de la banda vilanovina.

S16 SELVNG 19 - RC L’HOSPITALET 20

Un excel·lent primer temps dels jugadors entrenats per Ulisses Gómez no va ser suficient per aconseguir la victòria en el partit davant del RC l’Hospitalet. El XV local, entonat i seriós en la primera part, va marcar el ritme dels primers trenta-cinc minuts gràcies a un bon joc d’atac i tres assajos que li permeteren anar-se’n al descans amb un 19 a 5 favorable. Els del Baix Llobregat estaven tocats, però dins del partit: al segon temps, aconseguiren tres assajos sense transformar en un quart d’hora, i capgiraren el marcador deixant-lo en un 19 a 20. A partir d’aquell minuts, se succeí la pressió vilanovina sobre la zona de marca visitant, trepitjant de manera gairebé de manera permanent la zona de 22, però cometent errors de mans o petites errades en els metres, quan no centímetres, finals. La pressió i l’emoció no es va traduir en punts de la banda vilanovina, i al final del matx els visitants s’embutxacaren la victòria per un únic punt.

S18 SELVNG 0 - BUC 65

En el darrer partit de la fase regular a Primera Catalana, el SELVNG rebia el BUC a les instal·lacions de l’Annex. Un equip contundent, agressiu i directe, davant del qual poca cosa van poder fer els locals tot i la voluntat. Amb un 0 a 27 desfavorable al descans, a la represa el XV blau cel va continuar sense saber trobar el seu lloc ni el seu joc a la gespa, encaixant d’aquesta manera una dolorosa derrota per finalitzar la fase regular.