Rugbi

Derrota digne de l'Anoia Rugby S16 a les semifinals de 3ª catalana

Derrota del femení contra un Gòtics contundent. Eix

Els Hippo-Víkings d'Igualada i Esparreguera van ser derrotats en semifinals S16 de Lliga de 3ª catalana pel Sitges B, enhorabona a les noies i nois de Sitges per la seva classificació i sort a la final. Tot i la manca d'efectius per part dels d'Igualada, 15 jugadors al camp i cap recanvi a la banqueta, com ve sent habitual tota la temporada, i el fet que el Sitges arribés a Les Comes reforçat amb 4 jugadors de 1ª catalana i 6 canvis a la banqueta, el partit al terreny de joc va començar igualat, els Hippo-Víkings més concentrats que mai s'avançaven al marcador en els primers minuts i poc després els de Sitges igualaven. A partir d'aquí Sitges va agafar avantatge al marcador, tots dos equip van anar marcant, però el nivell demostrat pels reforços de l'equip de 1ª catalana de Sitges va donar el seu fruit i tot i que els nois d'Igualada van seguir lluitant i retallant distàncies, el marcador final va ser de 26-53. Tot i la derrota els Hippo-Víkings van celebrar amb orgull i alegria la temporada realitzada, una temporada de menys a més que dona moltes esperances de cara a  properes edicions.

Derrota del femení contra un Gòtics contundent

Segon i últim partit de la copa primavera que enfrontava a les noies del Terrassa, Martorell i Anoia contra Gòtics, equip de divisió d'honor catalana.

El partit el va començar dominant clarament Gòtics amb forts atacs per part de la davantera, mentre les nostres noies defensaven amb molta efectivitat ja que fins a passats 15 minuts el gòtics no va aconseguir arribar a línia de marca.

El partit va continuar bastant igualat amb moltes ocasions per a les locals que malauradament no aconseguien plantar la pilota a línia de marca fins al principi de la segona part amb una jugada de la línia amb una bona continuïtat que va donar els seus fruits. Tot i així, en els últims minuts es notava el cansament de les locals, cosa que Gòtics va aprofitar per a ampliar el marcador deixant el resultat final de 5-34.

Les jugadores sortien satisfetes del paper fet a la copa primavera contra unes rivals clarament superiors i espera pròxims amistosos i el torneig de 7s que es preveu per al maig.