Gimnàstica

El CG Vilanova participa a la 2 fase GAM i a la 3a jornada comarcal

Equip GAM. Eix

El passat cap de setmana 6 i 7 d'abril el C.G.VILANOVA va participar en dues competicions de gimnàstica artística.

El dissabte 6 d'abril va ser el torn de l'equip masculí de la Fundació a la 2a. Fase de la Copa Catalana de promoció i nivells.

En categoria Promoció 1, el Roi Angel va participar per 1a. vegada en una competició obtenint un bon resultat, va ser 25è. de 50 participants.

En categoria Promoció 3, el Jan Humà es va quedar a portes del podi amb una 4a. posició a la classificació general sent 3r. a la Barra fixe.

En aquesta mateixa categoria el Nuei Lambea va ser 7è a la general i 2n. a potro amb arcs a la classificació individual per aparells.

En categoria Promoció 4, el David Planas va ser 6è a la general individual amb la millor nota de salt i la 3a. millor nota en potro amb arcs.

En aquesta mateixa categoria i juntament amb el Nil Figuerola, l'Eric López i el Martí Gelida l'equip de P4. va aconseguir la 4a. plaça en la classificació per equips.

En categoria Base 3, el Rubén Pecellín va aconseguir el Bronze a la classificació general individual amb una 1a. posició a paral·leles i 2a. a potro amb arcs.

També en aquesta categoria l'Edgar Angel aconsegueix la 7a. posició a la general absoluta i una 3a. posició a Terra a la clasificació per aparells.

Finalment en Base 4, l'Oriol García és 9è. a la general individual amb la 1a. i millor nota tant a Terra com a Salt per aparells.

El diumenge 7 d'abril es va celebrar a Vilanova i la Geltrú la 3a. Jornada Comarcal de Gimnàstica Artística amb la col·laboració del Consell esportiu del Garraf, l'Ajuntament de Vilanova i el Club Gimnàstica Vilanova-La Fundació.

En categoria Benjamí Femení B, van participar la Nahia Miret, Celia Gonçalves, Natalia Figueirido, Neus Agulló, Diana Gasparini, Maïa Martin, Greta Guinovart, Gina Peña, Mireia Casanovas i Ariadna Pandolit fent una molt bona actuació. Cal destacar la 4a. posició de la Nahia Miret que es va quedar a portes del podi.

En categoria Infantil Femení B les components de l'equip, Maya Yeretsian, Kiara Tobar, Judith Cañete i Eva Viñuales van aconseguir la 2a. plaça en la classificació general per equips.

Properament sabrem la seu i la classificació de les gimnastes per poder accedir a la Final Comarcal 2019.