Les noies de Rubén Tenor guanyen un partit complicat

CB Samà SFA - CEB Pallejà. Eix

EL SURTIDOR CB SAMÀ VILANOVA-SFA  60 - CEB PALLEJÀ 39

El Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va guanyar el CEB Pallejà en un partit molt disputat, on el marcador no reflecteix la dificultat del mateix.

Les samistes no van tenir un inici de joc fluït en atac, les visitants van imposar el seu ritme de joc lent i això va fer que les vilanovines s’adaptessin. Això sí, la defensa local era efectiva i les de Pallejà no anotaven amb facilitat.

La primera part va acabar amb un 26-17. L’equip se li notava manca d’anotació, però la defensa seguia sent efectiva.

En el tercer període les vermelles van trencar el partit. Una defensa encara més dura, i uns contraatacs ràpids on es van veure les mancances en el balanç defensiu de les visitants, van fer que el marcador s’allargués i el Samà obrís una bretxa de 20 punts.

Aquí les vilanovines estaven molt més segures de si mateixes i amb confiança per resoldre els últims 10 minuts del partit, que van fer sumar la seva 12a victòria.

Aquesta setmana l’equip descansa i la següent jornada l’equip va a visitar la pista del C.B. Roser.

Jugadores: Laura, Judith, Anna, Gemma, Julia, Anira, Mireia, Marina, Elena, Mar, Xènia i Laia.

Parcials: 9-6, 17-13 (26-19), 16-7 (42-26), 18-13 (60-39)