Gimnàstica

6 podis pel C.G. Vilanova

Equip escolar DG. Eix

El passat cap de setmana, 13 i 14 d'abril es va celebrar a Salt la 3a. FASE Escolar D3-D4P-D4G i Base 2P-2G-3P-3M-3G.

El C.G. Vilanova va aconseguir un total de 6 podis entre medalles individuals i per equips.

En categoria D3 l'Aina Flor es va quedar a portes del podi amb una 4a. posició a la classificació individual general i l'equip D3 format per Aina Flor, Marina Bredin, Georgina Pavón i Alba Doblas es va classificar també en 4a. posició a la classificació per equips.

En categoria D4P. la Ingrid Pecellín va ser 43a. d'entre 137 gimnastes.

En categoria D4G. l'Ariadna Pellicer va obtenir l'Or en la classificació individual general absoluta.

En categoria Base 2P. les nostres 5 gimnastes van obtenir molt bons resultats, la Diana Ruiz va obtenir l'Or, la Kate Serrano la Plata , la Ruth Abad el Bronze, la Nerea Sampietro la 4a.posició i la Daniela Sabariego la 5a. plaça. També per equips el resultat va ser excel·lent aconseguint l'Or a la classificació general.

En categoria Base 2G. Alanis Pojan va ser 8a. i Alejandra Vallejo 54a. de 101 gimnastes.

En categoria Base 3P. Carla Ballester va ser 6a., Noa Santopietro 8a. Alba Lahoz 13a. i Júlia González 17a. a la classificació individual.
En aquesta mateixa categoria van aconseguir la 3a. plaça per equips.

En categoria Base 3M. la Laia Mallén aconsegueix la 5a. posició i June Martínez la 18a. a la classificació individual general.

En categoria Base 3G. la Marina Hernández va ser 20a. a la general absoluta.

Totes les gimnastes van fer un molt bon paper i esperen les classificacions per saber quines d'elles passaran a la Final de la Copa Catalana i al Campionat de Catalunya.